Crayola Color Wonder

  • Geplaatst op
  • Door Janelle van Dijk
  • 0
Crayola Color Wonder

Janelle van Dijk heeft voor ons weer een hele gave blog geschreven over de Color Wonder stiften en kleurboeken van Crayola. Een superproduct, lees hier waarom??

Crayola Color Wonder

toverstiften en magisch papier!

 

 finding dory

 

Deze keer mochten we de Crayola Color Wonder “finding dory” uitproberen.

 

In de doos zit een kleurboek met 18 kleurplaten en 5 stiften. Toen ik in het kleurboek keek dacht ik eerst wat staat er weinig op de kleurplaten…toen ik daarna de achterkant van de doos las snapte ik waarom.

Als je de kleurplaat helemaal in kleurt verschijnen er verborgen tekeningen, die zie je dus pas als je er met de stiften overheen gaat, wat een leuke verrassing is,  het is dus toverpapier!

Ook de stiften zijn geen normale stiften, het zijn transparante stiften en pas als je ermee op het papier tekent zie je langzaam de kleuren verschijnen.

Een mooie bijkomstigheid van de stiften is dat je ze nergens anders op kan zien dus geen strepen op tafels of kleding, ideaal!!

 

 kleuren

 

Ik heb zelf eerst een kleurplaat ingekleurd om even te testen want ik was toch wel nieuwsgierig hoe het precies in zijn werk ging. Ik moet zeggen dat het nog best lastig is om binnen de lijntjes te kleuren omdat de kleur op papier pas later verschijnt en je dus niet goed ziet waar je al geweest bent met de stift.

Maar oefening baart kunst en een paar dagen later heb ik er nog 1 ingekleurd, gewoon omdat het toch wel erg leuk is.

 

Toen ik aan de kinderen vertelde dat ik toverstiften met tover papier had wilde ze het meteen proberen. Er konden 5 kinderen tegelijk kleuren want meer stiften zitten er niet bij en dat is wel 1 klein nadeel.

Gelukkig vonden ze het niet erg om even te moeten wachten en de kinderen die bezig waren rouleerden met hun stiften zodat ze telkens een andere kleur hadden.

 

 kleurplaat

 

Ze waren razend enthousiast over het feit dat er nieuwe tekeningetjes verschenen in hun kleurplaat en dat als ze ermee op hun hand tekende je niets zag.

Vooral de kleuters waren onder de indruk en waren helemaal in de ban van de toverstiften. Dat moest ook even aan papa en mama gemeld worden want die wilde ze thuis ook wel hebben.

 

Ik was die dag natuurlijk weer de allerleukste leidster want ik had iets "cools" meegenomen, en de kleurplaten zijn die dag dan ook allemaal op gegaan.

Een heel groot succes dus!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden