Knutselpakket, mozaïek circus (foam stickers)

  • Geplaatst op
  • Door Anita
  • 0
Knutselpakket, mozaïek circus (foam stickers)

Waarom is knutselen leuk en leerzaam..??
Lune en Marijn laten het jullie zien.

Marijn (7 jaar) en Lune (4 jaar) mogen van ons een knutselpakketje maken.

Deze keer is het: Mozaïek Circus (foam stickers).

 

Dit vonden ze hartstikke leuk om te doen en ze gingen meteen aan de slag. Vol enthousiasme legt Marij aan Lune uit wat en hoe ze het moet doen.

 

 

Ze hebben er lol in en zijn lekker druk bezig, gezellig samen aan het knutselen. Ze zijn allebei enthousiast ondanks de verschillende leeftijd. Ze hebben keus uit 5 afbeeldingen. Lune kiest de zeehond en Marijn de olifant. Als ze een tijdje bezig zijn wordt het steeds leuker omdat ze resultaat gaan zien. Lune laat dan ook trots haar creatie zien.

 

 

Waarom is knutselen zo leuk en leerzaam.

Allereerst staat het plezier in het spelen bij ons voorop. Maar voor de ouders is het ook mooi meegenomen dat kinderen er iets van opsteken. Wat dan??

Knutselen stimuleert de fijne motoriek en een goede oog-hand coördinatie. Ook wordt de creativiteit en fantasie ontwikkelt en kinderen behalen resultaat. Het maakt niet uit wat voor resultaat maar ze zien iets ontstaan waar ze zelf trots op zijn omdat ze het zelf gemaakt hebben.

Het is een leuke bezigheid, alleen maar ook met meerdere kinderen of volwassenen. Hierbij wordt het sociale aspect ontwikkelt, samen delen, goed kijken, samen afspreken, hoe en wat gaan we doen enz.

 

 

Kortom knutselen is een leuke gezellige bezigheid waar je ook nog het nodige van opsteekt..!!

We hebben verschillende knutselpakketten in ons assortiment voor alle leeftijden dus snel kijken..!!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.