Knutselpakket - Stempelen

Knutselpakket - Stempelen

Roos mag één van onze nieuwe knutselpakketten uitproberen...Stempelen..!!
Kijk zelf hoe leuk ze het vindt.

We hebben hele leuke nieuwe verschillende knutselpakketten van Janod aan ons assortiment toegevoegd. Uiteenlopend van stickers plakken, stempelen, borduren, 3D dieren, pompom plakken enz. Roos mag van ons een echte klassieker uitproberen nl. Stempelen. Deze stempelset bevat 6 afbeeldingen van dieren die versierd willen worden door 11 stempels.

 

 

Zoals je op de foto’s kan zien is Roos blij verrast als ze de stempel set open maakt en heeft ze meteen zin om er aan te beginnen. Ze begint enthousiast met de vos, te bestempelen met de 11 verschillende stempels. Er is geen geklieder nodig met een stempelkussentje want iedere stempel heeft zijn eigen kleur en vorm. Klaar met stempelen, dop erop zodat hij niet uitdroogt en je handen en de rest schoon blijven.

 

 

Deze activiteit is perfect om vertrouwd te raken met vormen en kleuren. Het stimuleert de fijne motoriek en ontwikkelt het logisch denken. Klaar met spelen? Dan berg je alles weer op in het koffertje.

 

 

Kijk maar eens hoe trots Roos is op het eindresultaat..!

Als Roos de kaarten vol gestempeld heeft kan ze de stempels ook gebruiken om zelf een tekening te maken of om andere tekeningen of papieren te versieren. En zeg nou zelf…stempelen is en blijft erg leuk om te doen…!! Roos had er erg veel plezier in.

 

 

Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Onze nieuwe knutselpakketten zijn al verkrijgbaar vanaf € 7,95. Deze Stempel set is € 14,95

Neem eens een kijkje…er zit vast iets leuks bij..!!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.