Laser Pegs

  • Geplaatst op
  • Door Janelle van Dijk
  • 0
Laser Pegs

Lees hier de nieuwe Blog van Janelle van Dijk en wellicht gaat er een "lichtje" bij je branden...een leuke kadotip..!!

Laser Pegs... "lego met lampjes"

 logo

Wat jammer dat het nu steeds later donker word want deze keer mochten de kinderen Laser Pegs testen, de "lego met lampjes".

En dit speelgoed is natuurlijk nog leuker als het donker is en je de lampjes goed kan zien, maar ondanks dat het licht was mocht dat de pret niet drukken. 

De doos die we kregen zat vol vrolijk gekleurde doorzichtige steentjes en een led lamp. Inclusief batterijen waarmee we 6 verschillende helikopters konden bouwen namelijk een:

attack chopper
chinook
coast guard
hind
light helicopter
news chopper

doos met afbeeldingen 

De jongens en meiden enthousiast als altijd, wilde allemaal heel graag helpen bouwen. Gelukkig zijn er 6 varianten en konden ze allemaal om de beurt wat maken.

Er zit een handleiding bij voor de attack chopper. De andere handleidingen moet je zelf downloaden, wat ik zelf wel een tegenvaller vond.
Het was makkelijker geweest als die in het boekje erbij stonden.
Gelukkig hebben de kinderen goed oog voor detail en ruimtelijk inzicht dus met alleen de complete plaatjes moest dat wel lukken.

We hebben dus eerst de attack chopper gemaakt. De steentjes klikken makkelijk in elkaar en de beschrijvingen zijn heel duidelijk, zelfs voor mij.
Super leuk ook dat de steentjes op de lego bouwblokjes passen dan kun je er met eigen fantasie nog veel meer van maken en zijn de mogelijkheden dus eindeloos.

Toen de chopper klaar was hebben we geprobeerd het zo donker mogelijk te maken zodat we de lampjes goed konden zien.
Het zijn felle led lampjes die je gewoon “aan” kan zetten of in "knipper" stand. Ze geven veel licht dus de hele chopper was mooi verlicht ook al was het niet heel donker.

 chopper met licht

Ze vonden het erg leuk en bedachten dat het heel gaaf zou zijn als je de Laser Pegs als nacht lampje kon gebruiken ipv die saaie nachtlampjes. Als je dan 's nachts naar de wc moet dan kan je helikopter met je meevliegen als zaklamp.

Super goed idee natuurlijk, wat hebben ze toch een heerlijke rijke fantasie!


Klik op onderstaande link om de andere varianten van Laser Pegs te bekijken bij educatief-speelgoed.com. 

 https://www.educatief-speelgoed.com/brands/laser-pegs/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden