POPS, knutselpakketjes

  • Geplaatst op
  • Door Mandy Frederiks-groenen
  • 0
POPS, knutselpakketjes

Alex POPS heeft ontzettend leuke, kleine en betaalbare pakketjes voor het creatieve kind.

In de kerstvakantie hadden we alle tijd om lekker creatief bezig te zijn. Een van de leukste dingen die mijn meiden en ik samen doen. Zeker de donkere dagen voor kerst is het extra knus om binnen te zijn, kaarsjes aan, warme chocomel erbij en…. een knutselpakket van educatief-speelgoed.com

 

pops

 

Wij hebben de bosdieren en de vrolijke vogels gekozen beide van het merk Alex POPS.

Alex POPS heeft ontzettend leuke, kleine en betaalbare pakketjes voor het creatieve kind. Er zijn o.a. de pakketten: Raketten maken van rietje, diadeem maken, haarbanden maken en ringen maken. Mijn favoriet was toch wel de bosdieren. Ik vind het erg leuk wanneer dingen 3D zijn. Ook voor het kind zijn dit leuke ontwikkelingen om iets plats “dikker” te zien worden.

 

 

We begonnen met de bosdiertjes. Onze meiden zijn 5.5 en zagen direct wat de bedoeling was. Dat vind ik een belangrijk punt. Het is erg leuk (en motiverend) wanneer ze zelf aan de slag kunnen gaan zonder al te veel hulp van hun ouder(s). De bosdieren set bevat 48 onderdelen waarmee je 5 schattige bosdiertjes kan maken; de vos, een konijn, uil en beer. Daarnaast een diertje in het paars waar wij nog steeds over discussiëren wat het nou voor een dier is. Het handige van de pakketjes vind ik dat je er geen extra attributen (denk aan schaar, lijm) voor nodig hebt. Het is dus ook een ideale activiteit voor een lange autorit, vliegreis en/of op vakantie. De plakkertjes gingen soms wel wat lastig los, hiervoor was mijn hulp dan even nodig.

 

 

De vrolijke vogeltjes bevat maar liefs 165 onderdelen! Je kunt er drie ontzettend leuke vogeltjes mee maken. Fenne is er ruim 3 kwartier mee bezig geweest. Waar de bosdieren set erg invullend is wbt het gebruik van materialen kun je bij de vrolijke vogeltjes je fantasie helemaal los laten gaan. Er zijn voldoende onderdelen om er 3 prachtige vogeltjes van te maken. Helaas hebben wij geen eind resultaat van alle drie de vogeltjes omdat de meiden ze voor ik er erg in had al hadden afgegeven aan hun vriendinnetjes.  Ook dit setje is zonder andere attributen te gebruiken. Door de prijs ( €4,95) zijn het ook super leuke cadeautjes voor allerlei gelegenheden.

We hebben wel het eindresultaat van de bosdiertjes.

 

 

In de shop vindt je 9 varianten van de POPS knutselpakketjes, welke zou jij kiezen..??

https://www.educatief-speelgoed.com/brands/alex/  

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.