XXL kleurplaat van Very Mappy

  • Geplaatst op
  • Door Janelle van Dijk
  • 0
XXL kleurplaat van Very Mappy

Lees hier de nieuwste blog van Janelle van Dijk, XXL kleurplaat van Fiep Westendorp.

Vrijwel alle kinderen houden van kleuren en tekenen. Of dat nou is met kleurtjes of stiften, wasco of stoepkrijt of zelfs met verf, er is altijd een manier waarop kinderen het leuk vinden.

Hier thuis wordt er door onze peuter hele stapels papier vol gekrast en getekend. Op de BSO zijn de kinderen wat ouder maar ook daar moeten we bijna hele bossen kappen om aan de papier toevoer te voorzien.

Het kopieerapparaat draait overuren om kleurplaten te printen en de stiften zijn niet aan te slepen omdat er nogal eens een dopje word vergeten.

 

xxl kleurplaat
Hoe leuk is het dan om met zijn allen een mega grote kleurplaat te maken, de XXL kleurplaat van Fiep Westerdorp is 120x80 cm en vult dus ongeveer een hele tafel. Ideaal om met zijn allen om heen te zitten en te kleuren zonder dat je een ander in de weg zit.

Op de kleurplaat vind je allerlei personages zoals Pim en Pom en Pluk van de Petteflet. De kleurplaat word opgevouwen geleverd en zit in een handig opbergmapje dat je met klittenband kunt hersluiten.

 kleurende kinderen

De kleurplaten zijn van Very Mappy en ze zijn verkrijgbaar met verschillende thema's zoals Nederland, Europa en Amsterdam.

Niet alleen leuk maar ook heel leerzaam. Niet alleen kinderen hebben hier uren kleurplezier van maar ook voor ouders is het erg leuk om mee te kleuren.

Voor de wat oudere kinderen zijn deze kleurplaten echt geweldig, een mooi gekleurde poster als eindresultaat op je kamer hangen is natuurlijk super leuk!

Voor de "kijk ik kan heel mooi kleuren maar eigenlijk is het gewoon krassen" leeftijdscategorie zou ik hem niet aanraden want dat vind ik persoonlijk zonde van de mooie prenten die er op staan.

 
xxl kleurplaat 

Veel kleurplezier..!!

Klik op onderstaande link om de andere XXL kleurplaten van Very Mappy te bekijken bij educatief-speelgoed.com. 

https://www.educatief-speelgoed.com/brands/very-mappy/

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.