Alex

Filter producten

Badspeelgoed en knutselpakketten van Alex.

Knutselen en in bad gaan was nog nooit zo leuk, spetteren, spatteren,knutselen en plezier maken.
Alle badspeeltjes van Alex zijn bedoeld om het kind te ondersteunen in zijn persoonlijke ontwikkeling, motoriek en creativiteit. Ook heeft Alex verschillende knutselpakketten onder de naam POPS. Dit is een hele gave serie knutseldoosjes.

Badspeelgoed en knutselpakketten in verschillende uitvoeringen

Van de POPS setjes zijn er 9 varianten, alles wat je nodig hebt zit in het doosje met een duidelijke handleiding. Van zelf vliegtuigjes maken tot poppen met tutu's, van bosdieren tot zelf je eigen sieraden maken. Ook zijn er wat grotere creatieve sets van ALEX voor het maken van je eigen sieraden, het beschilderen van servies en nog veel meer. 

Voor in bad is er een groot assortiment van verschillende speeltjes. Spuitfiguurtjes, pierenbad, muziek maken in bad, stickers die plakken op de tegels of op de badrand, ontwerp je eigen tuin, kleedt je poppen mooi aan, en nog veel meer...Alle badfiguren zijn redelijk groot zodat ze makkelijk vast te pakken zijn voor de kleine handjes. Als je uitgebadderd bent kun je sommige varianten, de boerderijdieren en letters, makkelijk opbergen in het bijgeleverde zakje. Deze kun je met de zuignappen ophangen. De knustelpakketten zijn voorzien van duidelijke geïllustreerde afbeeldingen, als je deze volgt kan het niet fout gaan.


Kortom urenlang bad-, knutsel- en speelplezier met de producten van Alex.

 

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlexBrickadooBuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O ScienceGen 42 GamesGezinnigHappy,  JumboLaser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratchSmylesSpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.