Alex

Filter producten

Vriendinnen armbanden

€13,95 €7,95
Op voorraad

Knutselen en in bad gaan was nog nooit zo leuk, spetteren, spatteren,knutselen en plezier maken.
Alle badspeeltjes van Alex zijn bedoeld om het kind te ondersteunen in zijn persoonlijke ontwikkeling, motoriek en creativiteit. Ook heeft Alex verschillende knutselpakketten onder de naam POPS. Dit is een hele gave serie knutseldoosjes.

Alex knutselpakketten in verschillende uitvoeringen

Van de POPS setjes zijn er 9 varianten, alles wat je nodig hebt zit in het doosje met een duidelijke handleiding. Van zelf vliegtuigjes maken tot poppen met tutu's, van bosdieren tot zelf je eigen sieraden maken. Ook zijn er wat grotere creatieve sets van ALEX voor het maken van je eigen sieraden, het beschilderen van servies en nog veel meer. 

Alex badspeelgoed in vele varianten

Voor in bad is er een groot assortiment van verschillende speeltjes. Spuitfiguurtjes, pierenbad, muziek maken in bad, stickers die plakken op de tegels of op de badrand, ontwerp je eigen tuin, kleedt je poppen mooi aan, en nog veel meer...Alle badfiguren zijn redelijk groot zodat ze makkelijk vast te pakken zijn voor de kleine handjes. Als je uitgebadderd bent kun je sommige varianten, de badstickers en badmode makkelijk opbergen in het bijgeleverde zakje. Deze kun je met de zuignappen ophangen. De knustelpakketten zijn voorzien van duidelijke geïllustreerde afbeeldingen, als je deze volgt kan het niet fout gaan. 

Kortom urenlang bad-, knutsel- en speelplezier met de producten van Alex.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, Maan Roos Vis, Mees Kees, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip,