Brickadoo

Page:

Brickadoo bouwdozen bevatten alles voor de bouw van een stukje Brickadoo wereld.

Naast voldoende bouwsteentjes, cement en houten bouwonderdelen (deur en kozijnen) tref je ook een troffeltje, mengkom en een bodemplaat aan en een foamkaart met uitdrukbare figuurtjes en materialen om je bouwwerk aan te kleden zodat het echt tot leven komt. De bodemplaten sluiten perfect op elkaar aan waardoor de stad verder is uit te breiden. Natuurlijk ontbreekt de bouwinstructie niet.

De witte steentjes bestaan uit natuurlijke materialen en zijn dus volkomen vrij van natuurlijke stoffen. Ook de in water oplosbare cement is gifvrij. Wel zo veilig.

Inhoud  van elke Brickadoo bouwdoos

o Witte steentjes (2 x 1 cm)
o Pakje cement, oplosbaar in water
o Compleet met troffel en mengbakje
o Extra aankleding voor om en aan het gebouwtje
o Bodemplaat, uit te breiden tot echt dorp
o Eenvoudige bouwinstructies

Er zijn verschillende varianten zoals, een supermarkt, een benzinestation, een brandweerkazerne, een boerderij, een kasteel, een mediterrane straat, een school/kerk, een klein huis, een groot huis, pizza-restaurant en een bloemenwinkel. Zo kun je een heel dorp bouwen met gebouwen die jij leuk vindt. Je kan je fantasie en creativiteit er op los laten. Ook zijn er kleine doosjes, een starter kit zodat je kan oefenen met het bouwen van je eigen huis. Omdat de cement oplosbaar is kan je steeds opnieuw beginnen als je niet tevreden bent. Je voelt je een echt klusjes man/vrouw een echte bouwvakker.

In elke doos zit een duidelijke handleiding een duidelijke instructies zodat iedereen het lukt om een mooi bouwwerk te maken. Het bouwen bevordert de fijne motoriek, prikkelt het denkvermogen en zorgt voor een goede oog – hand coördinatie.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlexBrickadooBuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O ScienceGen 42 GamesGezinnigHappy,  JumboLaser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratchSmylesSpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.