Chalktivity

Filter producten
Geen producten gevonden...

Met CHALKtivity combineer je stoepkrijten en buiten actief bewegen. Met de verschillende patronen en kleuren maak je de mooiste kunstwerken op de stoep of oprit. Een leuke manier om buiten actief en creatief bezig te zijn!

 

Chalktivity springtouw

Kinderen die regelmatig lekker buiten spelen zijn meer tevreden, eten beter, slapen beter en ontwikkelen zich beter. Bewegen op een natuurlijke manier helpt om op normaal gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. Bovendien bevordert "stoepkrijten" met het Chalktivity springtouw de fantasie en de creativiteit. Ondanks dat kinderen van nature spelen en bewegen, gebeurt dit tegenwoordig steeds minder. Ga naar buiten, lekker in de frisse buitenlucht en spring mee in het Chalktivity springtouw en maak de mooiste stoepkrijt tekening.

Chalktivity artikelen kopen.

Het Chalktivity springtouw, de krijtbommen en de krijtstuiterballen zijn stuk voor stuk leuk speelgoed voor actieve kinderen die graag buitenspelen. De uitdaging is groot en het is elke keer een ander "kunstwerk" wat er met het stoepkrijt wordt gemaakt. Koop je Chalktivity artikelen hier veilig online en laat je kind genieten van het buitenspelen.

 

Buitenspelen is voor elk kind gezond.

 

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, Maan Roos Vis, Mees Kees, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip,