new classic toys

Filter producten
Geen producten gevonden...

New Classic Toys.

We hebben de kalenderklok in ons assortiment opgenomen. Dit is een mooie houten kalenderklok waar je kleintje veel van kan leren. Niet alleen over klok kijken maar ook over de seizoenen, het weer, de maanden, de dagen van de week en de dagen van de maand. Is het prachtig weer vandaag? Zet dan zelf de klok op het stralende zonnetje. Hierdoor kan je op een visuele manier leren hoe alles samenhangt. Dit alles past uitstekend in onze visie die uitdragen met educatief-speelgoed.

New Classic Toys staat voor kwalitatief en educatief speelgoed.

Sinds de oprichting in 1991 heeft New Classic Toys een brede collectie van duurzaam en aantrekkelijk speelgoed opgebouwd.

Hoogwaardige kwaliteit, New Classic Toys wil kinderen uitdagen, prikkelen en vermaken met kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Alle producten, zowel van ons eigen merk als de merken die wij vertegenwoordigen, voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Daarbij is de collectie van New Classic Toys altijd actueel: het assortiment wordt voortdurend uitgebreid, aangevuld en verbeterd. Onze producten kunnen generaties mee. En daar zijn we trots op.

Plezier en ontwikkeling

Spelen is niet alleen leuk, het is ook ontzettend belangrijk. Spelenderwijs leren kinderen de wereld kennen. Bouwen, stapelen, muziek maken of imiteren: spelen draagt bij aan de ontwikkeling van inzicht, talent en motoriek. Het speelgoed van New Classic Toys draagt bij aan het stimuleren van deze ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat spelen voor ieder kind leerzaam en waardevol kan zijn.