Smyles

Page:

Smyles leert kinderen het alfabet, cijfers, tellen en de kleuren!

Smyles is speelgoed van zachte stoffen met vrolijke kleuren en leuke figuren. Doordat het speelgoed van zachte stoffen is gemaakt kunnen kinderen zich niet bezeren.

Het speelgoed is bovendien makkelijk mee te nemen naar opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes en op vakantie. Het geeft niet als het vies wordt want je kan het uitwassen op 30 graden.

Ontdek de dieren van de zee, een dokterstas, een beautycase en of leer schrijven en tellen met de boekjes van Smyles. Kinderen kunnen zich al in een vroeg stadium bekend maken met cijfers en letters en zich mede hierdoor voorbereiden op de peuterspeelzaal. Gezellig thee drinken met papa, mama of oma, opa met het theesetje van Smyles. Met de kalender leer je de dagen, maanden, jaren, tijd, zelf stickers plakken, welke dag het is en wat voor weer het wordt en welk seizoen het is.

Het speelgoed van Smyles is exclusief verkrijgbaar in Nederland en België. Het speelgoed is gemaakt van zachte zuivere stoffen en zijn allemaal uniek ontworpen en handgemaakt door volwassen vrouwen in speciale studio’s. Dit speelgoed heeft een zeer dure kwaliteit en is zeer veilig.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlexBrickadooBuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O ScienceGen 42 GamesGezinnigHappy,  JumboLaser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratchSmylesSpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.