Badspeelgoed

Badspeelgoed is er in alle soorten en maten, voor baby's, peuters, kleuters en zelfs oudere kinderen. Het stimuleert de fantasie, creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen.

...Lees meer

Badspeelgoed is er in alle soorten en maten, voor baby's, peuters, kleuters en zelfs oudere kinderen. Het stimuleert de fantasie, creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen.

...Lees meer
39 ProductenPagina 1 van 2
 

Maak van badderen een feest met badspeelgoed!

Badespeelgoed zijn speeltjes speciaal ontworpen om mee te spelen in bad. Deze speeltjes zijn er in allerlei soorten en maten, bedoeld voor verschillende leeftijden en interesses. Bad speelgoed helpt kinderen zich te vermaken in bad, maar kan daarnaast ook leerzaam zijn en de ontwikkeling van kinderen stimuleren.

Verschillende soorten bad speelgoed

Voor de allerkleinsten is er zacht badspeelgoed van foam, dat veilig is om mee te spelen en te knuffelen. Badspeelgoed voor aan de muur is leuk om te plakken en mee te spelen, terwijl waterbanen en watermolens zorgen voor urenlang waterpret.

Badspeelgoed voor alle leeftijden

Baby's houden van eenvoudig bad speelgoed zonder kleine onderdelen, terwijl peuters baat hebben bij badspeelgoed dat hun fantasie en motoriek stimuleert. Kleuters vinden leerzaam en uitdagend bad speelgoed leuk, terwijl dreumesen zich vooral willen uitleven met spetteren en spelen. Er is badspeelgoed voor alle leeftijden, van 1 tot 9 jaar.

Bad speelgoed van bekende merken

Bambolino biedt zacht en veilig badspeelgoed voor baby's. Edushape heeft educatief badspeelgoed voor peuters en kleuters. Janod badspeelgoed staat bekend om creatief en fantasierijk badspeelgoed voor alle leeftijden. Lalaboom maakt duurzaam en ecologisch badspeelgoed. Little L heeft trendy en stijlvol bad speelgoed. Ludi biedt interactief en leerzaam badspeelgoed.

Tips voor het kiezen van het juiste badspeelgoed voor jouw kind

Badspeelgoed kan badderen voor kinderen een leuke en leerzame ervaring maken. Kies voor badspeelgoed dat past bij de leeftijd en interesses van je kind, en geniet van urenlang waterpret!

  • Leeftijd: Kies badspeelgoed dat geschikt is voor de leeftijd van je kind. Voor baby's is eenvoudig badspeelgoed zonder kleine onderdelen veilig.
  • Veiligheid: Zorg dat het badspeelgoed BPA-vrij is en geen scherpe randen heeft.
  • Hygiëne: Maak badspeelgoed na gebruik goed schoon om schimmelvorming te voorkomen.
  • Interesses: Kies badspeelgoed waar je kind van houdt, zoals dieren, voertuigen of personages uit hun favoriete films of tv-series.
  • Ontwikkeling: Kies badspeelgoed dat de ontwikkeling van je kind stimuleert, zoals badspeelgoed dat letters, cijfers of kleuren leert.

Het leukste badspeelgoed koop je bij Educatief Speelgoed

Het leukste en beste badspeelgoed koop je bij Educatief Speelgoed. Dit badspeelgoed is gemaakt van duurzaam en veilig materiaal en met leuke en leerzame designs. Het stimuleert de ontwikkeling van jouw kinderen. Educatief Speelgoed heeft een ruim assortiment aan bad speelgoed voor alle leeftijden. Kies voor badspeelgoed van Educatief Speelgoed en laat je kind met plezier in bad gaan!

Badspeelgoed opbergen en schoonmaken

Bewaar badspeelgoed na gebruik in een droge en schone bak. Maak het schoon met water en zeep. Verwijder schimmel en bacteriën met azijn of soda.

 

Veelgestelde vragen over badspeelgoed

Is badspeelgoed veilig?

Kies altijd voor badspeelgoed dat BPA-vrij is en geen scherpe randen heeft. Zorg dat je badspeelgoed na gebruik goed schoonmaakt om schimmelvorming te voorkomen.

Vanaf welke leeftijd is badspeelgoed geschikt?

Er is badspeelgoed voor alle leeftijden. Voor baby's is er zacht badspeelgoed van foam, terwijl peuters en kleuters baat hebben bij badspeelgoed dat hun fantasie en motoriek stimuleert.

Wat is leuk badspeelgoed?

Dat hangt af van de leeftijd en interesses van je kind. Populaire opties zijn badspeelgoed dat spuit, zingt of licht geeft, badspeelgoed voor aan de muur, waterbanen en watermolens, of badspeelgoed dat letters, cijfers of kleuren leert.

Hoe maak ik badspeelgoed schoon?

Maak badspeelgoed na gebruik schoon met water en zeep. Verwijder schimmel en bacteriën met azijn of soda. Vul een bak met water en voeg een scheut azijn toe. Laat het badspeelgoed 15-30 minuten in het water weken. Spoel het badspeelgoed daarna goed af met water.

Hoe kan ik badspeelgoed opbergen?

Bewaar badspeelgoed na gebruik in een droge en schone bak.

Is badspeelgoed goed voor de ontwikkeling van mijn kind?

Badspeelgoed kan de ontwikkeling van je kind stimuleren op verschillende manieren. Het kan de fantasie, creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen bevorderen.

Kan badspeelgoed schimmelen?

Ja, badspeelgoed kan schimmelen als het niet goed wordt schoongemaakt. Zorg dat je badspeelgoed na gebruik goed droogt en bewaar het in een droge en schone bak.