Bewegen (buitenspelen)

Filter producten
  • Zoek op leeftijd
  • Zoek op categorie
  • Merken

Buitenspelen is voor elk kind gezond!

Kinderen die regelmatig lekker buiten spelen zijn meer tevreden, eten beter, slapen beter en ontwikkelen zich beter. Bewegen op een natuurlijke manier helpt om op normaal gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. Ondanks dat kinderen van nature spelen en bewegen, gebeurt dit tegenwoordig steeds minder. Lekker in de frisse buitenlucht.

Wij zijn ervan overtuigd dat spelen goed is voor ieder kind, voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Door te spelen doe je nieuwe ervaringen op die leiden tot ontdekken, tot uitproberen. Dat stimuleert de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden en geeft uiteindelijk zelfvertrouwen. Het is fijn om kinderen en hun ouders te enthousiasmeren om naar buiten te gaan, maar vooral te ontdekken, creativiteit te ontwikkelen, samen te spelen, plezier te hebben en nieuwe dingen te leren.

Buitenspelen kan al op jonge leeftijd. Ben je nog aan het leren om te gaan lopen dan kun je met een duwkar of poppenwagen oefenen. Als je je éérste stapjes zet kun je met een trekfiguur heerlijk naar buiten genieten van de frisse lucht.

Ben je wat stabieler dan zijn de fietsjes, scooters erg leuk om buiten mee te spelen. Ook onze skippy variaties zijn uitdagend om te doen. Je leert ook heel goed je evenwicht te bewaren. Ben je wat groter dan zijn allerlei spellen leuk om te doen, lekker in de buitenlucht, thuis, op school, bij vriendjes, bij opa en oma, op het strand, op vakantie enz. Heerlijk in de buitenlucht buitenspelen.

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.