Buitenspeelgoed 10 jaar

Een kind van 10 jaar zit in de prepuberteit en krijgt al een eigen willetje en wil ook eigen keuzes maken. Tieners zitten vaak achter een beeldscherm, maar ook buiten vinden ze nog erg leuk. Vind hier educatief buitenspeelgoed vanaf 10 jaar.

...Lees meer

Een kind van 10 jaar zit in de prepuberteit en krijgt al een eigen willetje en wil ook eigen keuzes maken. Tieners zitten vaak achter een beeldscherm, maar ook buiten vinden ze nog erg leuk. Vind hier educatief buitenspeelgoed vanaf 10 jaar.

...Lees meer
Filters
57 ProductenPagina 1 van 3

Favoriete buitenspeelgoed vanaf 10 jaar

Tieners zitten steeds meer achter een beeldscherm, maar natuurlijk blijft buiten spelen leuk en belangrijk. Lekker de frisse buitenlucht in en samen spelen met vriendjes of vriendinnetjes. Dit is ook erg belangrijk voor de sociale en de lichamelijke ontwikkeling. Een kind van 10 jaar heeft vaak ook interesse in leerrijk speelgoed, zoals de experimentdozen van Buki. Hiermee kunnen ze zelfstandig of samen met vriendjes of vriendinnetjes bijvoorbeeld voertuigen bouwen die werken op zonne-energie en deze voertuigen laten rijden, varen of lopen. Of ga op zoek naar insecten en bekijk deze onder de grote loep. Natuurlijk kun je ook samen een vliegtuigje bouwen. Natuurlijk geen papieren vliegtuigje, maar een echt vliegtuigje met propeller.

Buitenspeelgoed vanaf 10 jaar: gezelschapsspelletjes

Tegenwoordig zijn ook veel traditionele gezelschapsspelletjes omgetoverd tot een buitenspeelgoed versie. Speel samen met je 10-jarige of laat je 10-jarige samen met vriendjes of vriendinnetjes een gezelschapsspelletje spelen. Laat ze zelf de spelregels ontcijferen, hier leren ze ook van. Enkele gezelschapsspellen in ons assortiment van buitenspeelgoed zijn Ganzenbord, Domino, Dammen, Yahtzee, Mens Erger je Niet, Mikado, Vier op een rij en Jenga.

Creatief buitenspeelgoed 10 jaar

Kinderen van 10 jaar of ouder willen ook graag hun creativiteit kwijt. Hiervoor is er modern stoepkrijt op de markt gebracht. Maak bijvoorbeeld leuke mandala’s met het mandala stoepkrijt, gebruik een springtouw met stoepkrijt en maak zo leuke vormen op de grond of gebruik een speciale stuiterbal gevuld met stoepkrijt en laat je creativiteit zien.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens ons buitenspeelgoed voor andere leeftijden:

 

 Zoek op leeftijd Zoek op categorie 
 Buitenspeelgoed 1 jaar           Yvolution
 Buitenspeelgoed 2 jaar Yvolution Steps
 Buitenspeelgoed 3 jaar Yvolution Gliders
 Buitenspeelgoed 4 jaar Yvolution Balance bikes
 Buitenspeelgoed 5 jaar Bewegen (buitenspelen)
 Buitenspeelgoed 6 jaar Buitenspelletjes
 Buitenspeelgoed 7 jaar Water- en badspeelgoed
 Buitenspeelgoed 8 jaar  Advies
 Buitenspeelgoed 9 jaar  Wat is Yvolution?
 Buitenspeelgoed 10 jaar  Zandbak schoonhouden?