Experimenten

Proeven doen!!

Experimenten, zelf proefjes uitvoeren op het gebied van scheikunde, natuurkunde, het menselijk lichaam, techniek en biologie.

...Lees meer

Proeven doen!!

Experimenten, zelf proefjes uitvoeren op het gebied van scheikunde, natuurkunde, het menselijk lichaam, techniek en biologie.

...Lees meer
62 ProductenPagina 1 van 3

Ons assortiment aan Experimenten

We hebben 2 verschillende merken van experimenteerdozen in ons assortiment. Buki heeft een flink aantal experimentdozen waar je op vele gebieden leuke proefjes mee kunt uitvoeren, dingen kunt ontdekken en materialen kunt gebruiken en er iets anders van maken. Zowel voor jongens als voor meisjes is dit erg interessant. Denk aan zelf kristallen maken, zelf schoonheidsproducten maken, ontdek wat er leeft in de natuur, gebruik de verrekijker, telescoop voor het heelal, hoe werkt een vulkaan, maak een vulkaanuitbarsting, scheikundige proefjes. Alle dozen hebben een duidelijke handleiding en al het nodige materiaal is aanwezig in de doos. We hebben ook de serie Ein-o science experimenteerboxen, onderverdeeld in een serie; anatomie, natuur en milieu, cellen van het menselijk en dierlijk lichaam. Ook hiermee zijn allerlei proefjes te doen met een duidelijke beschrijving.

Technische experimenten

Op technisch gebied hebben we onze Spektro experimenteerdozen. Spelenderwijs aan de slag kunnen met elektriciteit. De losse onderdelen waarmee alles gebouwd kan worden, kunnen d.m.v. eenvoudige drukknopverbindingen op elkaar worden geklikt waardoor het mogelijk wordt verschillende circuits te bouwen. En natuurlijk hebben we verschillende boeken die erg interessant zijn om te lezen op dit gebied. Lees alles over de wetenschap, het heelal, een experimenteerboek met proefjes, hoe werkt dat; hoe werkt een wasmachine, hoe werkt een broodrooster. Hoe kan je werken met een microscoop en wat kan je er allemaal mee onderzoeken. Voor ieder wat wils op het gebied van experimenten.

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel

Wanneer je op zoek bent naar een experimentendoos voor jouw kind, dan hebben we bij Educatief Speelgoed een uitgebreid assortiment voor jou beschikbaar. Bij Educatief Speelgoed vinden we het namelijk niet alleen belangrijk dat kinderen plezier hebben, maar tijdens het plezier maken ook iets kunnen leren. Bekijk daarom ons uitgebreide assortiment en vindt het leukste cadeau voor jouw kind!