Over ons

Educatief-speelgoed.com is onderdeel van webwinkel warenhuis 2HIP Creations BV.

Webwinkel Educatief Speelgoed speelt met een uitgebreid, uniek productaanbod in op de vraag van klanten naar mooi, leerzaam, innovatief en leuk speelgoed. Het speelgoed op de site van Educatief Speelgoed wordt wekelijks gewijzigd en aangevuld met de leukste en nieuwste merken en producten!

 

Wie zijn wij? 

Graag willen we ons even voorstellen.
Wij, Coen en Anita, zijn de trotse eigenaren van de webshop, educatief-speelgoed.com.
De shop bestaat al sinds 2009, 7 jaar geleden hebben wij deze overgenomen. Met veel enthousiasme zijn we de shop gaan verbeteren, een nieuwe lay-out, betere zoekfuncties en het assortiment is flink uitgebreid.
Het assortiment bestaat uit gevarieerd, trendy, leuk en leerzaam speelgoed.

Onze visie over educatief speelgoed.

Ieder kind speelt.
Iedere ouder vindt het leuk om zijn kind(eren) vrolijk te zien spelen en dat kinderen genieten van het spelen. Dat willen wij ook voor jullie kinderen. En wij willen er ook voor zorgen dat ze spelenderwijs van alles opsteken en leren. Of dit nu om de motorische ontwikkeling gaat, een goede oog-handcoördinatie ontwikkelen, je creativiteit, fantasie ontwikkelen, taal- en rekenvaardigheden ontwikkelen of middels experimenten op ontdekkingstoer gaan, dat maakt niet uit. Ze leren er altijd iets van en daar worden wij als ouders weer erg blij van.

Wat is er nou leuker om een kind vrolijk te zien spelen terwijl ze er ook nog wat van leren...!! Toppie toch..!!

Hebben kinderen moeite met taal of rekenen dan bieden wij oefenmateriaal aan, wat 100% aansluit bij de lesmethoden die ook op school worden gebruikt. Kinderen zullen met plezier spelen met dit oefenmateriaal.

Omdat wij samen de webshop up-to-date houden, op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen, regelmatig naar een beurs gaan en ons verdiepen in ons speelgoedaanbod kennen we al onze artikelen en zullen we jullie graag adviseren. Is hier behoefte aan stuur dan een mailtje of bel even....!!

 

 

Onze adresgegevens

2HIP Creations BV / educatief-speelgoed.com

Boschring 40

5052HG  Goirle

The Netherlands

Facebook button 

Vragen?

Wanneer u een vraag heeft over een van onze producten, of wanneer u een kapot product heeft ontvangen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
U kunt ons mailen op onderstaand e-mail adres: 

[email protected]Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. U kunt ons op werkdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur bereiken op de volgende telefoonnummers: 

Klantenservice: (+31) 013-8228750

 

Overige bedrijfsgegevens

IBAN:             NL91RABO0140235973
BIC / SWIFT:  RABONL2U
Bank name:   Rabobank

City:              Oisterwijk
Country:         The Netherlands 

BTW nr:          NL 852718950 B01
KvK nr:           57748799

 

Partners Educatief Speelgoed

Educatief Speelgoed werkt samen met een aantal andere webwinkels.  Hieronder vindt u een overzicht van de webwinkels waar Educatief Speelgoed mee samenwerkt.

WeSCshop

Het merk WeSC staat voor WeAretheSuperlativeConspiracy. Het merk is echt een lifestyle brand dat ‘street fashion’ en bijbehorende accessoires ontwerpt  en produceert. WeSCshop verkoopt koptelefoons en oordoppen van het merk WeSC, maar ook minispeakers van het merk X-mini. 

XminiShop

XminiShop is een webwinkel specifiek gericht op de verkoop van producten van het merk X-mini. XminiShop verkoopt hoofdzakelijk producten zoals Bluetooth hoofdtelefoons en speakers, Bluetooth audiosystemen, Bluetooth minispeakers en bijbehorende accessoires. Het merk X-mini staat bekend om het maken van innovatieve multimediaproducten en trendy designs.

A-Solarshop

A-Solarshop biedt een vernieuwend, innovatief assortiment draagbare producten om apparaten op te laden. Voorbeelden hiervan zijn Power Banks (draagbare accu’s), Power Chargers, Solar Boosters (opladers op zonne-energie), Solar Chargers en bijbehorende accessoires. Het merk XStorm is onderdeel van A-Solar, een bedrijf dat erop gericht is duurzame en betaalbare en consumentenproducten op de markt te brengen die eenvoudig op te laden zijn via zonne-energie en/ of USB/ AC. 

iMegostore

De webwinkel iMegostore verkoopt koptelefoons en oordoppen van het merk I-Mego. Dit Amerikaanse merk maakt en ontwerpt producten met het oog op de muziekliefhebber. De hoofdtelefoons en oordoppen zijn van goede kwaliteit en qua vorm en stijl aangepast aan de wensen van elke gebruiker. Met een hoofdtelefoon van I-Mego kan op elke plek en elk tijdstip muziek beluisterd worden van de beste geluidskwaliteit.

ToyzandGiftz.com 

ToyzandGiftz.com staat voor gave gadgets, leuk & ook educatief speelgoed en hippe elektronica. Voor jezelf of om cadeau te geven. ToyzandGiftz.com heeft alles op voorraad en streeft naar verzending binnen 24 uur. Kortom, betrouwbaar webwinkelen en snelle levering.