Yvolution

Ontdek de steps, gliders, scooters, flyers en meer van Yvolution. Het leukste buitenspeelgoed voor kinderen die de wereld om zich heen willen ontdekken.

...Lees meer

Ontdek de steps, gliders, scooters, flyers en meer van Yvolution. Het leukste buitenspeelgoed voor kinderen die de wereld om zich heen willen ontdekken.

...Lees meer
17 ProductenPagina 1 van 1

Eerste momenten, eerste stappen, eerste vluchten, eerste vallen...

Onze producten geven je kind een gevoel van vrijheid en opwinding. Ze zullen zoveel plezier hebben dat ze niet beseffen dat ze eigenlijk grote kernvaardigheden aan het leren zijn. Balans, stabiliteit, kracht, snelheid en vooral vertrouwen.

En u kunt ze veilig vrijgeven in de wetenschap dat u een product hebt gekozen dat veilig is. Onze veiligheidsnormen zijn onze prioriteit, we willen het beste aan uw kind geven en ervoor zorgen dat onze producten met hen meegroeien en hen jarenlang zullen volgen in al hun avonturen.

En onthoud dat een van de belangrijkste levenslessen die ze zullen leren is: vallen. Met elke nieuwe leerervaring komt het risico op mislukking, maar mislukking is tijdelijk en ze leren het opnieuw te proberen. Sta op en probeer het opnieuw. En opnieuw.

En je zult er zijn om ze weer overeind te helpen nadat ze zijn gevallen. En dat is een les die onbetaalbaar is. #YvolutionFamilie

De wereld ontdekken met Yvolution

Met de producten van Yvolution kan jouw kind de wereld ontdekken. Dit prijswinnend merk uit Dublin en groot geworden in Californië heeft als doel om kinderen te unpluggen en de buitenwereld in te sturen. Met alle apps en apparaten van tegenwoordig zie je steeds meer dat kinderen op de bank hangen en weinig bewegen. Met Yvolution ontdekken ze de echte wereld. In de buitenlucht zijn is niet alleen gezond, maar het fietsen en steppen is ook nog eens goed voor de motoriek. Wanneer je jouw kind meer naar buiten wilt sturen, dan is Yvolution de oplossing.

De leukste steps, gliders en meer

Yvolution heeft verschillende modellen in buitenspeelgoed. Zo zijn er de steps, gliders en balance bikes voor de kids. Alles wat op wielen zit, daar houdt Yvolution van. Yvolution heeft een uitstekende kwaliteit en dat zie en voel je aan alles. Naast de uitstekende kwaliteit zijn het ook producten die prachtig zijn om te zien. Mooie vrolijke kleuren in een modern jasje. Zo stuur je jouw kind niet alleen de buitenwereld in, maar ook nog eens met het mooiste en leukste materiaal.

Yvolution kopen? Bestel bij Educatief speelgoed

Wil jij Yvolution kopen? Dan zit je op de goede pagina. Hier kan je al onze Yvolution producten vinden en accessoires zoals helmen. Zo gaat je kind veilig op pad. Ons assortiment bestaat uit de steps, gliders en Balance bikes. Leuk voor zowel jong als oud. Op ons buitenspeelgoed kan je net zo goed genieten van de voorwaarde als op onze andere producten. Zo heb je snel en tegen een scherpe prijs jouw Yvolution producten in huis.

 

 Zoek op leeftijd Zoek op categorie 
 Buitenspeelgoed 1 jaar           Yvolution
 Buitenspeelgoed 2 jaar Yvolution Steps
 Buitenspeelgoed 3 jaar Yvolution Gliders
 Buitenspeelgoed 4 jaar Yvolution Balance bikes
 Buitenspeelgoed 5 jaar Bewegen (buitenspelen)
 Buitenspeelgoed 6 jaar Buitenspelletjes
 Buitenspeelgoed 7 jaar Water- en badspeelgoed
 Buitenspeelgoed 8 jaar  Advies
 Buitenspeelgoed 9 jaar  Wat is Yvolution?
 Buitenspeelgoed 10 jaar  Zandbak schoonhouden?