Yvolution

Filter producten

Bij Yvolution zijn we Movers 'n' Makers.

Geboren in Dublin, opgegroeid in Californië.

Wij zijn een team van grote kinderen die nooit zijn opgegroeid! We brachten onze jeugd buiten door op alles met wielen. Wij geloven dat er niets zo lekker is als het gevoel van adrenaline en de wind in hun haar om een ​​glimlach op het gezicht van kinderen te toveren.

Eerste momenten, eerste stappen, eerste vluchten, eerste vallen...

Onze producten geven je kind een gevoel van vrijheid en opwinding. Ze zullen zoveel plezier hebben dat ze niet beseffen dat ze eigenlijk grote kernvaardigheden aan het leren zijn. Balans, stabiliteit, kracht, snelheid en vooral vertrouwen.

En u kunt ze veilig vrijgeven in de wetenschap dat u een product hebt gekozen dat veilig is. Onze veiligheidsnormen zijn onze prioriteit, we willen het beste aan uw kind geven en ervoor zorgen dat onze producten met hen meegroeien en hen jarenlang zullen volgen in al hun avonturen.

En onthoud dat een van de belangrijkste levenslessen die ze zullen leren is: vallen. Met elke nieuwe leerervaring komt het risico op mislukking, maar mislukking is tijdelijk en ze leren het opnieuw te proberen. Sta op en probeer het opnieuw. En opnieuw.

En je zult er zijn om ze weer overeind te helpen nadat ze zijn gevallen. En dat is een les die onbetaalbaar is. #YvolutionFamilie