Plus-Plus

Filter producten

Plus-Plus® helpt creativiteit en inbeeldingsvermogen bevorderen

Plus-Plus® heeft een doelgroep van jongens en meisjes in de leeftijd van ongeveer 4 tot 12 jaar en helpt de creativiteit en inbeeldingsvermogen te bevorderen. Als een kind eenmaal Plus-Plus® heeft geprobeerd, dan wordt het zeker zijn favoriet! Een heleboel uren speelplezier.

Plus-Plus® is een optelsom van eenvoudige basisblokjes, oneindige mogelijkheden, lekker spelen, ontdekken en leren. 3d vormen bouwen of een platte vorm. Het is allemaal mogelijk met de bouwstenen van Plus-Plus®

De gladde, rubberachtige textuur van de bouwstenen van Plus-Plus voelt prettig aan. Hierdoor is het materiaal heel geschikt voor jonge kinderen en het zorgt ervoor dat de stukken makkelijk in elkaar te schuiven zijn. Toch bieden de bouwsteentjes genoeg grip zodat het kunstwerk van uw kind niet uit elkaar valt.

Plus-Plus Mini met bouwsteentjes van 2 cm voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Pluspunten van Plus-Plus®

- Gemaakt van stevig, onbreekbaar en onbuigbaar plastic dat lang meegaat.
- CE-goedgekeurd en voldoet aan de EN71 norm en is vrij van schadelijke stoffen zoals ftalaten (weekmakers), pvc en bpa
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren
- Heeft zich bewezen als educatief speelgoed.

Het is niet meer weg te denken op de kinderdagverblijven en basisscholen, over de hele wereld.

Wij hebben de volgende varianten in de shop; de basissteentjes, de pastelsteentjes en de neonsteentjes.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlex, BuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.