Plus-Plus

Plus-plus geeft gegarandeerd urenlang speelplezier. Het zijn bouwsteentjes waar je 3D creaties mee kan bouwen. Als een kind eenmaal Plus-Plus® heeft geprobeerd, dan wordt het zeker zijn favoriet! 

...Lees meer

Plus-plus geeft gegarandeerd urenlang speelplezier. Het zijn bouwsteentjes waar je 3D creaties mee kan bouwen. Als een kind eenmaal Plus-Plus® heeft geprobeerd, dan wordt het zeker zijn favoriet! 

...Lees meer
Filters
47 ProductenPagina 1 van 2

9,1/10 op basis van 1.549 reviews op Kiyoh

 

Plus-Plus mini, bouwsteentjes van 2 cm voor kinderen van 4-12 jr.

We hebben verschillende dozen Plus-Plus mini vanaf 170 steentjes tot 760 steentjes. Bij elke doos kan je 3 voorbeelden namaken maar je kan natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken en de mooiste creaties maken. In de shop hebben we grondplaten en basisstenen te koop....volop bouwplezier.

Plus-plus mini 

De meest gedetailleerde creaties kunnen worden gemaakt met Plus-plus mini. Plus-plus mini zijn de kleinste stukjes en daardoor kunnen oudere kinderen hun creativiteit nog verder de vrije loop laten gaan. Plus-plus mini heeft ook verschillende sets. Zo kan je er een Plus-plus mini safari of Plus-plus mini race set mee maken.

Plus-plus BIG

De Plus-plus Big sets zijn voor de jongere kinderen. Deze stukjes zijn extra groot waardoor ze makkelijk er figuurtjes of een auto mee kunnen maken. Vaak is de motoriek van jonge kinderen nog niet zo goed dat ze met de Plus-plus mini kunnen spelen, maar met de Plus-plus BIG moet dit helemaal goedkomen. De Plus-plus BIG sets zijn verkrijgbaar in basis sets met kleuren voor jongens en meisjes. Zo is Plus-plus BIG groot speelgoed, voor de kleine kunstenaar!

Pluspunten van Plus-Plus

- Gemaakt van stevig, onbreekbaar en onbuigbaar plastic dat lang meegaat.
- CE-goedgekeurd en voldoet aan de EN71 norm en is vrij van schadelijke stoffen zoals ftalaten      (weekmakers), pvc en bpa
- Verkrijgbaar in verschillende kleuren
- Heeft zich bewezen als educatief speelgoed.

Het is niet meer weg te denken op de kinderdagverblijven en basisscholen, over de hele wereld.

Wij hebben de volgende Plus-Plus varianten in de shop; de basissteentjes, de pastelsteentjes en de neonsteentjes.

Wat is plus plus?

Plus plus is een merk van kinderspeelgoed. Plus plus is bekend door de plastic steentjes waarmee de meest creatieve creaties kunnen worden gemaakt. De voorbeelden kunnen worden nagemaakt, maar de steentjes kunnen ook volledig voor eigen bouwwerken kunnen worden gebruikt.

Waar is plus plus speelgoed goed voor?

Plus plus is goed voor de creativiteit van kinderen en geeft ze ruimtelijk inzicht. Een perfect cadeau voor kinderen die van bouwen houden.

Wat is educatief speelgoed?

Educatief speelgoed is speelgoed die niet alleen leuk is om mee te spelen, maar waar kinderen ook nog iets van leren. Voorbeelden hiervan zijn boekjes en puzzels. Plus plus valt ook onder educatief speelgoed.

Welke plus plus producten kan ik kopen bij Educatief speelgoed?

Bij Educatief Speelgoed hebben we een uitgebreid assortiment Plus plus producten. We hebben kokers met stukjes waarmee volledig de eigen creativiteit de vrije loop kan worden gegeven. Daarnaast hebben we ook dozen met voorbeelden waarbij deze kunnen worden nagemaakt.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, PlayMais, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.