Spektro

Filter producten

Spektro is een serie met verschillende experimenteersets waarmee kinderen spelenderwijs aan de slag kunnen met elektriciteit. De losse onderdelen waarmee alles gebouwd kan worden, kunnen door middel van eenvoudige drukknopverbindingen op elkaar worden geklikt. Zo leren kinderen elektrische circuits en logische schakelingen te bouwen vanaf een tekening.

Spektro Starter

Zo kun je met de Spektro Starter experimentset bijvoorbeeld een lampje laten branden of een muziekje afspelen. Ook kun je een propeller laten vliegen! De stevige drukknopverbindingen zijn telkens weer opnieuw te gebruiken. De Spektro Starter is de nieuwe basisdoos, een aanvulling hierop is de Spektro Light Show.

Spektro electriciteit experimentsets

Alle Spektro experimenteersets op het gebied van elektriciteit zijn opgefrist en in een nieuw jasje gestoken. De Spektro Starter set is de eerste van de nieuwe serie. Deze set bevat 32 onderdelen en vervangt de oude Spektro 1 doos.

De 2de nieuwe is de experimentset Spektro Light Show, dit is de opvolger van de oude Spektro 2.

Deze is bedoeld als aanvulset op de Spektro Starter, hiervan heb je diverse onderdelen nodig om de schema's van de Spektro Light Show te kunnen uitvoeren.


De serie zal verder uitgebreid worden met diverse andere nieuwe experimenteersets net als in het verleden het geval was. Deze kunnen dan apart of als uitbreiding van de Starter set worden gebruikt.

Wij zijn nog in afwachting van opgefriste sets van onder andere Moving Magnets en de RC Car.

Alle onderdelen uit de experimenteersets zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en er is een duidelijke nederlandstalige handleiding bijgevoegd. Kortom een uitdaging voor elk kind waar het heel lang speelplezier van heeft.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, Maan Roos Vis, Mees Kees, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.