Spektro

Filter producten

Spektro experimenteer sets

Spektro is een serie met verschillende experimenteersets waarmee kinderen spelenderwijs aan de slag kunnen met elektriciteit. De losse onderdelen waarmee alles gebouwd kan worden, kunnen door middel van eenvoudige drukknopverbindingen op elkaar worden geklikt. Zo leren kinderen elektrische circuits en logische schakelingen te bouwen vanaf een tekening.

Zo kun je bijvoorbeeld een lampje laten branden of een muziekje afspelen. Ook kun je een propeller laten vliegen! De stevige drukknopverbindingen zijn telkens weer opnieuw te gebruiken.

Spektro electriciteit sets

Alle experimenteersets op het gebied van elektriciteit zijn opgefrist en in een nieuw jasje gestoken. De Starter set is de eerste van de nieuwe serie. Deze set bevat 32 onderdelen en vervangt de oude Spektro 1 doos.

De Starterset is een doos met vele mogelijkheden om zelf te ontdekken hoe kinderen stroom kunnen laten lopen en onderbreken, hoe ze schema's kunnen nabouwen en nog veel meer. De schakelingen kunnen op eenvoudige wijze geklikt worden op het bord. De doos bevat 32 onderdelen, een uitgebreid A4 opdrachtenboek met 24 schema´s en in totaal meer dan 75 opdrachten. In de circuits wordt gebruik gemaakt van de symbolen die ook in de elektrotechniek standaard zijn.

De bedoeling is dat na het maken van de opdrachten kinderen het inzicht krijgen om zelf aan de slag te kunnen met het maken van eenvoudige logische circuits.

De serie zal verder uitgebreid worden met diverse andere nieuwe experimenteersets net als in het verleden het geval was. Deze kunnen dan apart of als uitbreiding van de Starter set worden gebruikt.

Wij zijn nog in afwachting van opgefriste sets van onder andere Mini, Spektro 2 en de RC Car.

Alle onderdelen uit de experimenteersets zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen en er is een duidelijke nederlandstalige handleiding bijgevoegd. Kortom een uitdaging voor elk kind waar het heel lang speelplezier van heeft.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlex, BuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.