Deltas

Filter producten
  • Zoek op categorie
  • Zoek op leeftijd

Deltas: om al jong kennis mee te maken!

Kinderen maken al heel vroeg kennis met boeken. Een klein kind kan heel geboeid luisteren naar een verhaaltje dat mama of papa voorleest voor het slapengaan. Als ze nog wat groter zijn, kunnen ze urenlang pret beleven aan hun éérste leesboekjes, speel- leer en doeboeken. Nog een paar jaar later gaan ze voor het eerst naar de grote school, waar ze leren lezen, schrijven en rekenen, en ook informatieve boeken gaan lezen.

 

Belangrijke ontwikkelingen waarbij kinderen niet genoeg geholpen kunnen worden. Maar al na de eerste maanden leeservaring gaat er een heel nieuwe boekenwereld voor hen open: boeken om bij weg te dromen, boeken om te lachen, boeken om een nieuwe hobby te leren, of boeken waarmee ze hun kijk op de wereld verruimen.

Bij Deltas beseffen ze dat maar al te goed en bieden dan ook een breed assortiment aan kwaliteitsboeken aan voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Van boekjes voor de allerkleinsten tot oerdegelijke non-fictie en fantastische leesreeksen voor oudere kinderen. Zo zijn er de leerboeken, schrijven, lezen. Spelenderwijs met een stift zelf invullen, uitvegen en weer opnieuw beginnen.

Wetenschappelijke boeken doen het erg goed ook bij de kleintjes. Wetenschap voor nieuwsgierige kinderen op jonge leeftijd, boeken bevatten veel afbeeldingen en duidelijke teksten. Voor de oudere kinderen 8-13 jaar zijn er erg interessante boeken over wetenschap, onze aarde, het heelal, experimenten, de encyclopedie met vraag en antwoord, leuke weetjes met wist je dat of waar of niet waar, alles wat meisjes moeten weten en natuurlijk alles wat jongens moeten weten, het menselijk lichaam ontdekken, enz.

Ook op knutselgebied biedt Deltas boekjes voor klein en groot nl, knutselen voor kleine handjes, snoezige diertjes vouwen, armbandjes vouwen en vliegtuigjes vouwen. Allemaal met duidelijke teksten en afbeeldingen. En natuurlijk mogen de optische illusies en breinbrekers niet ontbreken. Erg uitdagend, leerzaam om te doen. Het prikkelt het denkvermogen, je leert verbanden leggen, oplossingen zoeken, en het is erg leuk om te doen, spelen, alleen of samen.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4M, BuitenSpeel, Buki, Dolfje Weerwolfje, Ein O Science, Gezinnig, Happy, Janod, Laser Pegs, Loco, Maan Roos Vis, Modarri, Play Mais, Plus-Plus, Red Toolbox, RomPompom, Scala, Scratch, Spektro, Tangle, Twiddle, Verry Mappy, Woezel en Pip, ZooBooKoo