Janod

Filter producten
  • Zoek op categorie
  • Zoek op leeftijd

Janod Vormenhuisje

€27,50 €19,75
Op voorraad

Het merk Janod is een Frans merk dat gespecialiseerd is in de productie / vervaardiging van traditioneel speelgoed en spellen in hout en karton. Janod weet hoe ze met de nieuwste trends en veranderingen mee moeten gaan. Dit is ook nodig, op tijd vernieuwen zodat het spelen voor kinderen steeds een uitdaging blijft. Blijven ontdekken en ontwikkelen op een speelse manier.

Janod...prachtig houten speelgoed!

Janod bevat voor het overgrote deel houten speelgoed. Veilig, duurzaam tijdloos speelgoed met een uniek eigentijds design. Vrolijke kleuren die kinderen erg aanspreken. De Janod creaties zijn speels, intelligent, vrolijk, aantrekkelijk en stevig en weven een unieke band tussen kind en speelgoed. Door de uitstraling en kleuren van het speelgoed is het vanzelfsprekend dat een kind hier blij en enthousiast van wordt en graag wil gaan spelen. Dit kan alleen of samen met papa en mama, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes of klasgenootjes.

De gedachte van Janod is spelend leren: duwen, passen, bouwen, tekenen, maken, luisteren, imiteren en groeien. Het aansprekende Franse design is een groot succes en het speelgoed van Janod kunt u dan ook terugvinden in speelgoedkisten over de hele wereld.

Gegarandeerd veel speelplezier met Janod

Kinderen vermaken zich prima met de vele puzzels in allerlei varianten, bouwtorens, blokken, spellen, trekfiguren, muziekinstrumentjes, houten treinen, scooters, (loop)fietsjes, looping, poppenhuis, keukentjes, hobbelpaard, bromtollen, speelgoed voor de allerkleinste tot de 12+ jeugd. Het is leuk en leerzaam speelgoed wat de zintuigelijke en motorische ontwikkeling stimuleert en zeker ook de cognitieve vaardigheden stimuleert. Hier worden dus kind en ouders blij van.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals: 

BuitenSpeelBuki, Deltas, Happy Cube, LocoMaan Roos Vis, Mees Kees, PlayMaisPlus-Plus, Prime 3D, RomPompom, SpektroTangleTwiddleWoezel en Pip