Janod

Page:

Janod: een Frans merk met prachtig houten speelgoed!

Janod werd in 1970 opgericht in Frankrijk en richtte zich in het begin voornamelijk op het creëren van traditioneel speelgoed. Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste merk houten speelgoed in Frankrijk en worden elk jaar zo’n 150 nieuwe spellen en speelgoedproducten op de markt gebracht. Met veel enthousiasme worden deze nieuwe producten elk jaar opnieuw weer voorgesteld. Sowieso een lust voor het oog.

Een paar klassiekers van Janod zijn de roze poppenwagen met de witte stippen , de framboisine en de raket.

Janod bevat voor het overgrote deel houten speelgoed. Veilig, duurzaam tijdloos speelgoed met een uniek eigentijds design. Vrolijke kleuren die kinderen erg aanspreken. De Janod creaties zijn speels, intelligent, vrolijk, aantrekkelijk en stevig en weven een unieke band tussen kind en speelgoed. Door de uitstraling en kleuren van het speelgoed is het vanzelfsprekend dat een kind hier blij en enthousiast van wordt en graag wil gaan spelen. Dit kan alleen of samen met papa en mama, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes of klasgenootjes.

De gedachte van Janod is spelend leren: duwen, passen, bouwen, tekenen, maken, luisteren, imiteren en groeien. Het aansprekende Franse design is een groot succes en het speelgoed van Janod kunt u dan ook terugvinden in speelgoedkisten over de hele wereld.

Kinderen vermaken zich prima met de vele puzzels in allerlei varianten, bouwtorens, blokken, spellen, trekfiguren, muziekinstrumentjes, houten treinen, scooters, (loop)fietsjes, looping, poppenhuis, keukentjes, hobbelpaard, bromtollen, speelgoed voor de allerkleinste tot de 12+ jeugd. Het is leuk en leerzaam speelgoed wat de zintuigelijke en motorische ontwikkeling stimuleert en zeker ook de cognitieve vaardigheden stimuleert. Hier worden dus kind en ouders blij van.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlexBrickadooBuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O ScienceGen 42 GamesGezinnigHappy,  JumboLaser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratchSmylesSpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.