Janod

Janod is een Frans speelgoedmerk dat bekend staan om hun houten speelgoed. Janod weet hoe ze met de nieuwste trends mee moeten gaan. Ze produceren ieder jaar weer nieuwe, kwalitatieve en educatieve producten waarmee ze zowel ouders als kinderen ieder jaar weer verrassen. Bekijk het online aanbod van Janod online bij Educatief-speelgoed.com.

...Lees meer

Janod is een Frans speelgoedmerk dat bekend staan om hun houten speelgoed. Janod weet hoe ze met de nieuwste trends mee moeten gaan. Ze produceren ieder jaar weer nieuwe, kwalitatieve en educatieve producten waarmee ze zowel ouders als kinderen ieder jaar weer verrassen. Bekijk het online aanbod van Janod online bij Educatief-speelgoed.com.

...Lees meer
Filters
225 ProductenPagina 1 van 10

Janod speelgoed: prachtig houten speelgoed


Janod speelgoed is veilig, duurzaam, tijdloos speelgoed met een uniek eigentijds design. Het assortiment bestaat grotendeels uit houten speelgoed. Janod speelgoed staat tevens bekend om zijn vrolijke kleurtjes. Dit spreekt kinderen vooral aan. De Janod creaties zijn speels, intelligent, vrolijk, aantrekkelijk en stevig en weven een unieke band tussen kind en speelgoed. Door de uitstraling en kleuren van het Janod speelgoed is het vanzelfsprekend dat een kind hier blij en enthousiast van wordt en graag wil gaan spelen. Dit kan alleen of samen met papa en mama, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes of klasgenootjes.

De gedachte van Janod speelgoed is spelend leren: duwen, passen, bouwen, tekenen, maken, luisteren, imiteren en groeien. Het aansprekende Franse design is een groot succes en het speelgoed van Janod kunt u dan ook terugvinden in speelgoedkisten over de hele wereld

Gegarandeerd veel speelplezier met Janod

Kinderen vermaken zich prima met de vele puzzels in allerlei varianten, bouwtorens, blokken, spellen, trekfiguren, muziekinstrumentjes, houten treinen, scooters, (loop)fietsjes, looping, poppenhuis, keukentjes, hobbelpaard, bromtollen, speelgoed voor de allerkleinste tot de 12+ jeugd. Het is leuk en leerzaam speelgoed wat de zintuigelijke en motorische ontwikkeling stimuleert en zeker ook de cognitieve vaardigheden stimuleert. Hier worden dus kind en ouders blij van.

Janod badspeelgoed

Janod is een Frans merk dat bekend staat om zijn creatieve en fantasierijke speelgoed. Het badspeelgoed van Janod is daarop geen uitzondering. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is Janod badspeelgoed duurzaam en veilig voor kinderen. De unieke en kleurrijke designs prikkelen de fantasie en stimuleren de ontwikkeling van motorische vaardigheden, hand-oog coördinatie en probleemoplossend vermogen. Janod biedt een uitgebreide keuze aan badspeelgoed voor alle leeftijden en interesses. Van watermolens en badspeelgoed sets tot vissen, zeedieren, badbootjes en sorteerspelletjes - er is voor ieder kind wat wils.

 

Veelgestelde vragen over Janod speelgoed

Wat is Janod speelgoed?

Janod speelgoed is een Frans merk die een assortiment van houten speelgoed heeft. Het is een duurzaam merk waar de allerkleinste al veilig mee kunnen spelen.

Welke producten zijn er van Janod?

Janod heeft een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed. Hierbij moet worden gedacht aan houten wandelwagens en loopauto’s tot activiteitentafels en puzzels.

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind spelen met Janod?

Janod is voor alle leeftijden. De producten zijn het leukst voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Vooral voor de allerkleinste heeft Janod veel producten beschikbaar.

Waarom is Janod goed voor de ontwikkeling van mijn kind?

Met het speelgoed van Janod zijn kinderen motorisch bezig, zoals de activiteitentafels, of ontwikkelen ze zich mentaal, zoals met de puzzels. Op deze manier levert Janod een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind.

Alles van Janod: Janod puzzels | Janod magneetboek | Janod loopwagen | Janod activiteitentafel | Janod blokken | Janod magneet | Janod badspeelgoed

 

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals: 

BuitenSpeelBuki, Deltas, Happy Cube, Loco, PlayMaisPlus-Plus, Prime 3D, RomPompom, SpektroTangleTwiddleWoezel en Pip