Janod

Filter producten
  • Zoek op categorie
  • Zoek op leeftijd

Janod is een Frans speelgoedmerk dat bekend staan om hun houten speelgoed. Janod weet hoe ze met de nieuwste trends mee moeten gaan. Ze produceren ieder jaar weer nieuwe, kwalitatieve en educatieve producten waarmee ze zowel ouders als kinderen ieder jaar weer verrassen. Bekijk het online aanbod van Janod online bij Educatief-speelgoed.com.

Janod speelgoed: prachtig houten speelgoed


Janod speelgoed is veilig, duurzaam, tijdloos speelgoed met een uniek eigentijds design. Het assortiment bestaat grotendeels uit houten speelgoed. Janod speelgoed staat tevens bekend om zijn vrolijke kleurtjes. Dit spreekt kinderen vooral aan. De Janod creaties zijn speels, intelligent, vrolijk, aantrekkelijk en stevig en weven een unieke band tussen kind en speelgoed. Door de uitstraling en kleuren van het Janod speelgoed is het vanzelfsprekend dat een kind hier blij en enthousiast van wordt en graag wil gaan spelen. Dit kan alleen of samen met papa en mama, opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes of klasgenootjes.

De gedachte van Janod speelgoed is spelend leren: duwen, passen, bouwen, tekenen, maken, luisteren, imiteren en groeien. Het aansprekende Franse design is een groot succes en het speelgoed van Janod kunt u dan ook terugvinden in speelgoedkisten over de hele wereld

Gegarandeerd veel speelplezier met Janod

Kinderen vermaken zich prima met de vele puzzels in allerlei varianten, bouwtorens, blokken, spellen, trekfiguren, muziekinstrumentjes, houten treinen, scooters, (loop)fietsjes, looping, poppenhuis, keukentjes, hobbelpaard, bromtollen, speelgoed voor de allerkleinste tot de 12+ jeugd. Het is leuk en leerzaam speelgoed wat de zintuigelijke en motorische ontwikkeling stimuleert en zeker ook de cognitieve vaardigheden stimuleert. Hier worden dus kind en ouders blij van.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals: 

BuitenSpeelBuki, Deltas, Happy Cube, LocoMaan Roos Vis, Mees Kees, PlayMaisPlus-Plus, Prime 3D, RomPompom, SpektroTangleTwiddleWoezel en Pip