Zwijsen

Filter producten

Zwijsen: breng leren tot leven. 

Al meer dan 170 jaar brengen wij leren tot leven. Met leermiddelen die staan voor groei en leerplezier. Wij hebben onze wortels in het verleden, we plukken de kennis van het heden en kijken vooruit naar de toekomst. Samen met leerkrachten en leerlingen blijven we het leren ontwikkelen. Nieuwe educatieve materialen maken inspirerende lessen mogelijk en ontzorgen je als leerkracht bij het lesgeven. Bovendien ondersteunen ze elk kind in een doorgaande lijn bij het ontdekken van de wereld: op de voor- en vroegschool, de basisschool én thuis.

Basisschool

Leerkrachten werken dagelijks met onze methoden en ondersteunende lesmaterialen in de klas, zowel op papier als digitaal. Zwijsen biedt gerenommeerde titels op alle belangrijke vakgebieden: lezen, taal, schrijven, rekenen en wereldoriëntatie. Ken je Veilig leren lezen? Maar liefst 3 op de 4 kinderen leert in groep 3 lezen met deze methode. Ook onze andere uitgaven waaronder Schatkist, Rompompom, maan roos vis, Mees Kees, Woezel en Pip, de Gorgels zijn niet meer weg te denken uit het basisonderwijs. 

Thuis

Kinderen oefenen thuis spelenderwijs met wat ze op school leren dankzij onze kinderboeken, tijdschriften, spellen en apps. Bekende uitgaven zijn onder andere Rompompom en Maan roos vis, en de magnetische letterdoos.

Met onze kleurrijke en innovatieve uitgaven prikkelen we de nieuwsgierigheid die elk kind van nature heeft. Zo helpen we kinderen een kansrijke basis te leggen voor een succesvolle school- en werkcarrière. Met Zwijsen breng je leren tot leven!