Tender Leaf Toys

Speelgoed maken met een lange levensduur is waar we goed in zijn. We werken hard om een ​​sterke merkidentiteit te behouden en samen streven we ernaar om de beste te zijn die we kunnen zijn.

...Lees meer

Speelgoed maken met een lange levensduur is waar we goed in zijn. We werken hard om een ​​sterke merkidentiteit te behouden en samen streven we ernaar om de beste te zijn die we kunnen zijn.

...Lees meer
Filters
28 ProductenPagina 1 van 2

Maak kennis met Tender Leaf Toys

We creëren spannende werelden van fantasierijk houten speelgoed, gemaakt om lang mee te gaan met een leven vol liefde. We streven ernaar om onze charmante, eigenzinnige producten voortdurend te ontwikkelen en te laten groeien, die boeiend, onvermoeibaar, vermakelijk en perfect voor kleine handjes zijn. Hoewel we graag educatief zijn door te spelen, moedigen we elk kind aan om authentiek te zijn, zodat ze met vertrouwen kunnen groeien en tegelijkertijd plezier hebben!

Een duurzaam merk

Elk jaar werken we ongeveer twee maanden samen met onze geweldige leveranciers Mentari International in Indonesië, de makers van alle Tender Leaf Toys. Hun door een familie gerunde fabriek werkt met hoge normen op het gebied van training, welzijn en respect en biedt betrouwbare werkgelegenheid aan honderden lokale dorpelingen. Tijdens onze bezoeken werken we samen, eten we samen en maken we samen prachtig speelgoed.

We zijn zeer toegewijd aan het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen van Indonesië en werken alleen met teruggewonnen rubberhout, een bijproduct van de latexindustrie. Bovendien planten we voor elke teruggewonnen boom die hij gebruikt een nieuwe, waardoor de cyclus van regeneratie vooruitloopt. We hebben het ICTI Ethical Toy Program-keurmerk gekregen voor onze ethische en duurzame toeleveringsketen. 

Van onbewerkt hout tot het afgewerkte product, elke productiefase vindt plaats in dezelfde familiefabriek. Nadat elk speelgoed met de hand is beschilderd, in elkaar gezet en gecontroleerd, wordt het in papier gewikkeld en verpakt in gerecycled karton. 

We vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk te zijn voor onze mooie planeet, en we zijn bijna klaar met het elimineren van plastic voor eenmalig gebruik in al onze verpakkingen. 

Tender Leaf Toys kopen?

Tender Leaf Toys is een perfecte combinatie van leuk, duurzaam en educatief speelgoed. We zijn dan ook trots leverancier van dit schitterende merk. Wanneer je op zoek bent naar Tender Leaf Toys, bestel deze dan vooral bij Educatief Speelgoed. Naast een eerlijke prijs, krijg je bij ons ook diverse andere voordelen zoals gratis verzending vanaf de 30 euro en heb je het speelgoed bij bestelling voor 21.00, de volgende dag al in huis. Dat is de service van Educatief speelgoed.

Al het speelgoed van Tender Leaf Toys voldoet aan de veiligheidsnorm EN71, ASTM F963 en AS/NZS ISO.