Houten Puzzel

De eerste puzzel voor kleine kinderen (peuters) zijn meestal houten puzzels. Deze zijn stevig en makkelijk vast te pakken.

...Lees meer

De eerste puzzel voor kleine kinderen (peuters) zijn meestal houten puzzels. Deze zijn stevig en makkelijk vast te pakken.

...Lees meer
Filters
101 ProductenPagina 1 van 5

Houten puzzels in alle thema's

Bij de houten inlegpuzzels passen de stukken maar op één manier in de uitsparing. Vaak zijn dit maar 5 of 6 stukken zodat een kind resultaat heeft en trots kan zijn op zichzelf waardoor zijn zelfvertrouwen groeit om steeds moeilijker te gaan puzzelen. Houten puzzels blijven favoriet. We hebben ook chunky puzzels van hout. Bij deze puzzels liggen de stukken er bovenop waardoor je ze ook neer kan zetten en erg makkelijk kan vasthouden. Langzaam aan vergroot je je handigheid in puzzelen en worden ze steeds moeilijker. We hebben houten puzzels in alle thema's en verschillende varianten voor elk leeftijdsniveau.

Houten puzzel online bestellen

Wat is er nou makkelijker dan vandaag voor 17.00 uur je houten puzzel online bestellen en de volgende (werk)dag al in huis hebben. Je ziet een puzzel in onze shop...je vindt hem leuk en denkt...daar kan mijn kind fijn mee spelen of dat is een leuk cadeautje...je besteld hem en de volgende dag...puzzelen maar..!! Al onze puzzels zijn netjes verpakt, geseald of goed afgesloten. Sommige zitten in een koffer, andere in een doos maar altijd keurig verpakt. Ook hebben onze puzzels het FSC-keurmerk dus zijn ze veilig om mee te spelen.