Kaart en kwartetspellen

Bij educatief-speelgoed.com hebben wij spellen die leuk zijn maar ook zeer leerzaam zodat je spelenderwijs een hele hoop leert.

...Lees meer

Bij educatief-speelgoed.com hebben wij spellen die leuk zijn maar ook zeer leerzaam zodat je spelenderwijs een hele hoop leert.

...Lees meer
Filters
124 ProductenPagina 1 van 6

Leuke kaartspellen

Als je een setje van vier kaarten hebt, roep je 'Kwartet!' en leg je de vier bij elkaar horende kaarten voor je neer op tafel. Heeft de speler de gevraagde kaart niet, dan is je beurt voorbij en is de speler aan wie je het laatst een kaart vroeg aan de beurt. Het spel is afgelopen als alle kwartetten compleet zijn. Dit is de uitleg van een kwartetspel.  Onze taalkwartetten zijn erg populair en met name in de vakantieperiode. We hebben verschillende varianten. Zeker net zo populair zijn de weetjes-kwartetten en de letter- reken- en spellingskwartetten. Kinderen vinden het leuk om te laten zien wat ze op school geleerd hebben en dat op een speelse manier!!

kaart en kwartetspellen online bestellen

Bij onze kaartspellen moet je denken aan bv. de vakantielandenspellen, en de kaarten voor onderweg. Voor (lange) auto, bus of vliegvakanties, leuke kaarten voor onderweg met geinige, raadselachtige, mooie, opdrachtjes zoals; hoeveel rode auto's kom je tegen over 5 kilometer, of gebarenspelletjes, reken of taalspelletjes, van alles om de reistijd leuker en gezelliger te maken. Met deze leuke kaartspellen en kwartetspellen leert een kind op een leuke manier een vreemde taal of het vormen van woorden. Tevens leert een kind door het spelen van deze kaartspellen of kwartetspellen om zijn geheugen te trainen, om samen te spelen, om om te gaan met verlies en winst en om zijn denkvermogen te ontwikkelen. Erg leuk en leerzaam deze kaart en kwartetspellen.