Waterspeelgoed voor kinderen

Filter producten
  • Zoek op leeftijd
  • Zoek op categorie
  • Merken

Wat is er nou leuker dan met water spelen?

Waterspeelgoed; lekker spelen met water, dat is wat ieder kind het liefst doet. Dit begint al op jonge leeftijd. Heerlijk badderen, spelen met water binnen in badje of buiten in badje of zwembad.  Met de waterbal en regenwolk leren kinderen op jonge leeftijd op een speelse manier de fysische basisprincipes van water en lucht. 

Met onze foampuzzels leren ze puzzelen, tellen, combinaties maken, de badspeeltjes stimuleren de creativiteit, fantasie, prikkelen het denkvermogen en geven interactie tijdens het baduurtje. Het badspeelgoed is gemaakt in kleurrijk schuimrubber. De mooie verpakkingen kunnen steeds opnieuw gebruikt worden om het speelgoed in op te bergen. Gegarandeerd urenlang water/speelplezier. Badderen was nog nooit zo leuk en bovendien stimuleert het de behendigheid en hand oog coördinatie.

De waterbal, octopus en waterbloem zorgen voor heel veel waterplezier op de warme zomerdagen. Ze zijn makkelijk aan te sluiten op de waterslang en ze zijn makkelijk mee te nemen, op vakantie bv. Ook hiermee beleven kinderen gegarendeerd veel water/speelplezier alleen of samen. Het waterspeelgoed stimuleert de kinderen om lekker buiten te spelen, zodat hun motorische ontwikkeling wordt gestimuleerd en zij leren om samen te spelen, met water, heerlijk verfrissend waterspeelgoed.

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.