Buitenspeelgoed 2 jaar

Voor ieder kind is het leuk en gezond om buiten te spelen. Ook voor kinderen van 2 jaar. Ontdek onze grote collectie aan buitenspeelgoed voor 2 jaar en laat ze spelenderwijs leren.

...Lees meer

Voor ieder kind is het leuk en gezond om buiten te spelen. Ook voor kinderen van 2 jaar. Ontdek onze grote collectie aan buitenspeelgoed voor 2 jaar en laat ze spelenderwijs leren.

...Lees meer
Filters
106 ProductenPagina 1 van 5

Buitenspeelgoed geschikt vanaf 2 jaar

Wanneer je peuter de leeftijd van 2 jaar heeft bereikt wordt de fijne motoriek steeds beter en leren ze ook kleuren en symbolen te herkennen. Laat ze daarom met speelgoed spelen in leuke vormen en kleuren. Hiermee ontwikkelen ze hun zintuiglijke en motorische kwaliteit. Denk hierbij aan de leuke vrachtwagen met kleurrijke geometrische vormen, de kleurrijke blokken van Edushape of de badpuzzel die ook geschikt is voor een buiten badje.

Muziekinstrumenten voor buiten of in bad

Kinderen van 2 jaar vinden het ook erg leuk wanneer hun speelgoed geluid maakt. Buitenspeelgoed instrumenten vanaf 2 jaar zijn erg leuk en gezellig, maar bevorderen daarnaast ook de bewustwording van het eigen lichaam, de motorische coördinatie en de ruimtelijke coördinatie. Leuk buitenspeelgoed dat ook geluid maakt zijn bijvoorbeeld de water trommels van het merk Alex. Super leuk om in een buiten badje te gebruiken en lekker te spetteren en ondertussen geluid te maken. Een ander leuk speelgoed instrument is het trekfiguur van Janod. Wanneer je de slak vooruit trekt, dan maakt de slak muziek.

Loop speelgoed vanaf 2 jaar

Met loopspeelgoed, zoals een loopfiets wordt de ontwikkeling en evenwicht van je peuter gestimuleerd. In ons assortiment hebben we een groot assortiment aan loop speelgoed die ook buiten gebruikt kan worden. Denk hierbij aan de Janod poppenwagen, de Janod duwkar met blokken en de verschillende loopfietsen van Janod. Ga er op samen met je peuter lekker op uit!

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens ons buitenspeelgoed voor andere leeftijden:

 

 Zoek op leeftijd Zoek op categorie 
 Buitenspeelgoed 1 jaar           Yvolution
 Buitenspeelgoed 2 jaar Yvolution Steps
 Buitenspeelgoed 3 jaar Yvolution Gliders
 Buitenspeelgoed 4 jaar Yvolution Balance bikes
 Buitenspeelgoed 5 jaar Bewegen (buitenspelen)
 Buitenspeelgoed 6 jaar Buitenspelletjes
 Buitenspeelgoed 7 jaar Water- en badspeelgoed
 Buitenspeelgoed 8 jaar  Advies
 Buitenspeelgoed 9 jaar  Wat is Yvolution?
 Buitenspeelgoed 10 jaar  Zandbak schoonhouden?