Puzzelkoffers

Puzzelkoffers voor kleine en grote puzzelaars.

...Lees meer

Puzzelkoffers voor kleine en grote puzzelaars.

...Lees meer
Filters
33 ProductenPagina 1 van 2

Waarom een puzzelkoffer?

Een puzzelkoffer is een lust voor het oog. Ze staan leuk op een kinderkamer. Ben je klaar met puzzelen dan stop je alle stukjes weer in de koffer. Alles is netjes opgeborgen, veel minder kans op verloren stukjes en je hebt een leuk object in de kamer staan. Vrolijk, gekleurde dozen met sprekende afbeeldingen. We hebben verschillende varianten. De draken en dinosaurus puzzels zijn erg populair, maar ook de zoekpuzzels zijn erg gewild. Het zijn drukke puzzels waar van alles op te zien en zoeken is. Sommige zijn ook voorzien van een handvat zodat je de puzzel ook makkelijk mee kan nemen. Voor de allerkleinsten tot de gevorderde puzzelaar, voor ieder wat wils. Puzzelen ontwikkelt de fijne motoriek, een goede oog-hand coördinatie, bevordert de concentratie en is en blijft een leuke bezigheid.

Ons assortiment aan puzzelkoffers

Ons assortiment aan puzzelkoffers bestaat uit diverse thema's en moeilijkheidsgraden. Zo hebben we bijvoorbeeld puzzelkoffers met dieren, voertuigen, kleuren en vormen. Daarnaast bieden we puzzelkoffers aan met verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van makkelijke legpuzzels tot uitdagende breinbrekers. Onze puzzelkoffers zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en kunnen zowel individueel als in groepen worden gebruikt. Ze zijn ideaal voor gebruik op scholen, kinderdagverblijven en thuis. We hebben daarbij de beste merken in ons assortiment zoals de houten puzzels van Janod, Wooden City en Ludattica.

De educatieve waarde van puzzelkoffers

Puzzelkoffers zijn niet alleen leuk om te doen, maar hebben ook een educatieve waarde. Door te puzzelen worden verschillende cognitieve vaardigheden gestimuleerd, zoals ruimtelijk inzicht, probleemoplossend vermogen en concentratie. Daarnaast kunnen puzzelkoffers ook bijdragen aan de ontwikkeling van de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie van jouw kind.

Online een puzzelkoffer bestellen

Als je voor 17.00 uur je puzzel besteld heb je hem de volgende (werk)dag al in huis. Vandaag kiezen en morgen puzzelen. Ga jij de uitdaging aan en maak je een mooie puzzel? We wensen je veel puzzelplezier!