Natuurkunde experimenten

...Lees meer

...Lees meer
Filters
21 ProductenPagina 1 van 1

Wat is natuurkunde

Natuurkunde is een moeilijk te omschrijven woord. Natuurkunde is wetenschap. Maar wat is wetenschap? Natuurkunde is een omvangrijk begrip dus erg moeilijk om een definitie aan te geven.  Natuurkunde gaat bijvoorbeeld over bewegen, krachten, magnetisme, licht, warmte, gassen, vloeistoffen en vaste stoffen. In de natuurkunde bestudeer je de natuurwetten die op aarde gelden. Enkele voorbeelden zijn zonne-energie, elektriciteit, milieu....

Is natuurkunde leerzaam

Natuurkunde is ontzettend leerzaam. We hebben verschillende experimentdozen in ons assortiment waar je proefjes mee kan doen. Zo leer je wat actie-reactie is. Als je verschillende vloeistoffen met elkaar mengt wat gebeurt er dan? Wat als je een propeller wil laten draaien met licht. De meeste proefjes kan je gewoon met huis, tuin en keuken materialen uitvoeren. Bij sommige proefjes is het wel raadzaam dat er een volwassenen bij is. We hebben ook boeken en spellen in ons assortiment die over natuurkunde gaan en waar ontzettend leerzame natuurkundige dingen in staan. Ga snel een kijkje nemen in ons assortiment en laat je verrassen.

Alles wat met natuurkunde te maken heeft kopen bij Educatief speelgoed

Wil je een een boek, experimentendoos of spel kopen over de natuur? Doe dit dan gemakkelijk en voordelig bij Educatief speelgoed. Als dé webshop op het gebied van speelgoed met een leerzame factor, hebben we een uitgebreid assortiment aan natuurkunde producten.  Kijk daarom gerust tussen het assortiment of er iets voor je tussen zit. Vast wel want er is genoeg keuze.

Zoek op categorie: Scheikunde experimentenExperimenten biologie