Yvolution Steps

Hoogwaardige kindersteps om de wereld te ontdekken. Dat is waar de Yvolution steps voor staan. Ontworpen door grote kinderen, voor de kleinste kinderen. Op welk avontuur gaat jouw kind?

...Lees meer

Hoogwaardige kindersteps om de wereld te ontdekken. Dat is waar de Yvolution steps voor staan. Ontworpen door grote kinderen, voor de kleinste kinderen. Op welk avontuur gaat jouw kind?

...Lees meer
Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
Yvolution Yglider nua - blauw
-17%
Yvolution Yglider nua - roze
-17%
Yvolution Yglider nua - groen
-17%

Kindersteps om de wereld te ontdekken

Born in Dublin, raised in Californië. Ontdek de wereld met de kindersteps van Yvolution. Yvolution geloofd dat niks zo'n glimlach op een gezicht van een kind kan toveren als de adrenaline die de snelheid van wielen met zich meebrengt. De prijswinnende steps maken van elke ritje een waar feest. Met de verschillende afleidingen voor binnen, missen veel kinderen de aanraking met de buitenwereld en de natuur. Daarnaast ontwikkelt de grove motoriek zich niet, wanneer jouw kind niet buiten speelt. Met de Yvolution steps is dit verleden tijd. De wereld ontdekken en lekker bewegen wordt een plezier met de kindersteps van Yvolution.

Hoge kwaliteit in modern design

Naast dat de Yvolution steps ontzettend leuk zijn, zie je de kwaliteit en hoogstaand design van het product af. De steps zijn beschikbaar in veel verschillende hippe en vrolijke kleuren waardoor jouw kind goed te zien is als hij aan het steppen is. Het design is kinderlijk, maar modern waardoor deze niet mistaat in elke achtertuin. De uitstekende kwaliteit van het product zorgt ervoor dat jouw kind jaren van de step kan genieten. 

Yvolution step kopen? Bestel gemakkelijk online

Wil je een Yvolution step kopen? Bestel dan gemakkelijk online bij Educatief speelgoed! Naast ons assortiment steps hebben we ook de gliders, balance bikes en accessoires in ons assortiment. Dit maakt Yvolution leuk voor de kleinste als oudere kinderen. Op ons Yvolution assortiment geniet je verder van onze scherpe voorwaarde zoals gratis verzending boven de €30,-, gratis retouneren en bestel je voor 17:00? Dan heb je de bestelling morgen al in huis!

 

 Zoek op leeftijd Zoek op categorie 
 Buitenspeelgoed 1 jaar              Yvolution
 Buitenspeelgoed 2 jaar Yvolution Steps
 Buitenspeelgoed 3 jaar Yvolution Gliders
 Buitenspeelgoed 4 jaar Yvolution Balance bikes
 Buitenspeelgoed 5 jaar Bewegen (buitenspelen)
 Buitenspeelgoed 6 jaar Buitenspelletjes
 Buitenspeelgoed 7 jaar Water- en badspeelgoed
 Buitenspeelgoed 8 jaar  Advies
 Buitenspeelgoed 9 jaar  Wat is Yvolution?
 Buitenspeelgoed 10 jaar  Zandbak schoonhouden?