Buitenspeelgoed 4 jaar

Filter producten
  • Zoek op categorie
  • Zoek op leeftijd
  • Merken

Wanneer kinderen 4 jaar zijn, gaan ze voor het eerst naar school. Na school en in de weekenden is het heerlijk om even buiten te spelen. Neem eens een kijkje bij ons buitenspeelgoed voor de leeftijd van 4 jaar. Al ons buitenspeelgoed is ook nog eens educatief, dus terwijl ze spelen leren ze er ook nog van!

Leerzaam buitenspeelgoed voor 4 jaar

Na school gezellig buitenspelen om je energie kwijt te raken of om weer te krijgen blijft leuk voor kinderen. We hebben een ruim assortiment leuk en leerzaam buitenspeelgoed voor 4 jaar. Denk hierbij aan ring werpen, 4 op een rij, blik gooien, jenga; de grote bouwtoren enz. Door spel groeit hun zelfvertrouwen en staan ze sterker in de wereld waardoor ze zich steeds beter gaan ontwikkelen.

 

 Zoek op leeftijd  Zoek op categorie 
 Buitenspeelgoed 1 jaar            Yvolution
 Buitenspeelgoed 2 jaar  Yvolution Steps
 Buitenspeelgoed 3 jaar  Yvolution Gliders
 Buitenspeelgoed 4 jaar  Yvolution Balance bikes
 Buitenspeelgoed 5 jaar  Bewegen (buitenspelen)
 Buitenspeelgoed 6 jaar  Buitenspelletjes
 Buitenspeelgoed 7 jaar  Water- en badspeelgoed
 Buitenspeelgoed 8 jaar   Advies
 Buitenspeelgoed 9 jaar   Wat is Yvolution?
 Buitenspeelgoed 10 jaar   Zandbak schoonhouden?

Waterspeelgoed voor de zomerse dagen

Tijdens de echte warme, zomerse dagen wordt er natuurlijk een badje op gezet. In het badje zitten wordt nog leuker met waterspeelgoed. Zo heb je verschillende figuurtjes die je vol kan laten lopen met water en vervolgens iemand anders of jezelf mee nat kunt spuiten. Ook heb je de octopus watersproeier. Sluit deze aan op de tuinslang en de tentakels beginnen via de tentakels overal water heen te spuiten. Probeer deze waterstralen maar eens te ontwijken. Je kunt hier urenlang plezier mee hebben.

Zandbakspeelgoed van Viking Toys

Een ander leuk buitenspeelgoed voor kinderen vanaf 4 jaar is het zandbakspeelgoed van Viking Toys. Leuk om te gebruiken in de zandbak of op het strand. Schep met de graafmachine wat zand in de kiepwagen of de vrachtwagen om het vervolgens ergens anders weer te kunnen lozen.

Buitenspeelgoed voor 4 jaar online bestellen

Bestel je buitenspeelgoed vanaf 4 jaar eenvoudig online bij Educatief-speelgoed.com. De aanbieder van leuk en leerzaam buitenspeelgoed. Wanneer je voor 17:00 je bestelling plaatst, dan heb je het de volgende dag al in huis!

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens ons buitenspeelgoed voor andere leeftijden:

Buitenspeelgoed
Buitenspeelgoed 1 jaar
Buitenspeelgoed 2 jaar
Buitenspeelgoed 3 jaar
Buitenspeelgoed 5 jaar
Buitenspeelgoed 6 jaar
Buitenspeelgoed 7 jaar
Buitenspeelgoed 8 jaar
Buitenspeelgoed 9 jaar
Buitenspeelgoed 10 jaar