Buitenspeelgoed 9 jaar

Kinderen van 9 kunnen zich prima vermaken, ook buiten. Bekijk ons educatieve buitenspeelgoed voor 9 jaar en bestel eenvoudig online.

...Lees meer

Kinderen van 9 kunnen zich prima vermaken, ook buiten. Bekijk ons educatieve buitenspeelgoed voor 9 jaar en bestel eenvoudig online.

...Lees meer
Filters
61 ProductenPagina 1 van 3

Stimuleer buiten spelen met ons buitenspeelgoed

Wanneer je kinderen de leeftijd van 9 jaar bereiken, zijn ze misschien steeds meer achter hun spelcomputer of tv te vinden. Buiten spelen in de frisse lucht is erg belangrijk. Stimuleer je kinderen om ook actief buiten te spelen met ons educatieve buitenspeelgoed voor 9 jaar. Een 9-jarige kan heel goed zelfstandig spelen. Onze experimentdozen van Buki zijn erg geschikt om zelfstandig buiten eropuit te gaan. Bouw bijvoorbeeld 14 verschillende voertuigen en laat ze rijden, lopen of varen door middel van zonne-energie.  

Hoewel kinderen van 9 al best zelfstandig zijn, is het samen spelen met vriendjes of vriendinnetjes natuurlijk ook erg leuk. We hebben ook een groot assortiment aan buitenspeelgoed voor 9 jaar wat leuk is om samen met anderen te spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bal werpen, ring werpen, buiten bowlen, blik gooien en Jenga.

Educatief buitenspeelgoed 9 jaar

Kinderen van 9 jaar zijn meestal erg leergierig. Laat ze daarom spelenderwijs leren en experimenteren met onze experimentdozen van het merk Buki. Geschikt voor zowel jongens als meiden.

Buitenspeelgoed voor 9 jaar online bestellen

Bestel je buitenspeelgoed voor 9 jaar eenvoudig online bij Educatief-speelgoed.com. Met ons speelgoed leren je kinderen spelenderwijs zonder dat ze het zelf door hebben. Erg leuk en leerzaam dus! Wanneer je voor 17:00 uur je bestelling plaatst, dan heb je het de volgende dag al in huis.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk ook eens ons buitenspeelgoed voor andere leeftijden:

 

 Zoek op leeftijd Zoek op categorie 
 Buitenspeelgoed 1 jaar           Yvolution
 Buitenspeelgoed 2 jaar Yvolution Steps
 Buitenspeelgoed 3 jaar Yvolution Gliders
 Buitenspeelgoed 4 jaar Yvolution Balance bikes
 Buitenspeelgoed 5 jaar Bewegen (buitenspelen)
 Buitenspeelgoed 6 jaar Buitenspelletjes
 Buitenspeelgoed 7 jaar Water- en badspeelgoed
 Buitenspeelgoed 8 jaar  Advies
 Buitenspeelgoed 9 jaar  Wat is Yvolution?
 Buitenspeelgoed 10 jaar  Zandbak schoonhouden?