9 - 12+ jaar

Dit is een speciale fase in het leven van de kinderen. Ze horen niet meer bij de allerkleinsten op school en groeien langzaam aan naar het einde van de lagere schooltijd. Ze worden in groep 8 klaargestoomd voor het voortgezet onderwijs.

...Lees meer

Dit is een speciale fase in het leven van de kinderen. Ze horen niet meer bij de allerkleinsten op school en groeien langzaam aan naar het einde van de lagere schooltijd. Ze worden in groep 8 klaargestoomd voor het voortgezet onderwijs.

...Lees meer
Filters
565 ProductenPagina 1 van 24

Interesse in speelgoed 9 - 12+ jaar

Hun interesses worden steeds groter en uitgebreider en jongens en meisjes gaan steeds meer verschillen tonen en andere voorkeuren krijgen. Meisjes gaan meer op zoek naar het lieflijke, drama alles over lief en leed, zoals soaps. Ze krijgen echte vriendinnen en delen hier hun "geheimen"mee. Samen knutselen, gezelligheid zoeken in boeken, weetjes, in dagboeken schrijven. Ze beginnen interesse in hun eigen lichaam te krijgen. We hebben hier natuurlijk op ingespeeld door middel van een spel, een boek, je lichaam binnenste buiten, ontdek het menselijk lichaam enz.

Jongens en meisjesspeelgoed voor de leeftijd 9 tot 12+ jaar

Jongens zoeken meer actie- en sensatie. Ze durven meer, maar worden ook onzeker over zichzelf. Interesse in hun eigen lichaam komt eraan en ook ontwikkelt de interesse in de techniek, science, experimenten, constructie enz.. We hebben hier een zeer uitgebreid aanbod in. Spektro, produceer je eigen electriciteit, een zeer gewild produkt. Ein-0 science produkten en Buki een reeks van experimentdozen die allemaal verrassend, spannend en uitdagend zijn. Deltas heeft een heel leuk aanbod op leesgebied voor deze leeftijd. Waar of niet waar, waarom kwispelen honden met hun staart, experimenten met de microscoop, het heelal, denkpuzzels en breinbrekers, het grote google earth zoekboek, het megacoole jongensboek en het supercoole meisjesboek. Kortom veel keus in speelgoed voor een jongen of meisje van 9 - 12+ jaar, voor allerlei interesses. Ook erg leuk om kado te geven!

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.

Bekijk ook de andere categorieën eens!

Educatief speelgoed 0 jaar
Educatief speelgoed 1 jaar
Educatief speelgoed 2 jaar
Educatief speelgoed 3 jaar
Educatief speelgoed 4 jaar
Educatief speelgoed 5 jaar
Educatief speelgoed 6 jaar
Educatief speelgoed 7 jaar
Educatief speelgoed 8 jaar
Educatief speelgoed 9 jaar
Educatief speelgoed 10 jaar
Educatief speelgoed 11 jaar
Educatief speelgoed 12 jaar