Educatief Speelgoed 8 jaar

Je zal versteld staan, van wat een kind van 8 jaar allemaal al weet en kan. Het speelgoed wat wij aanbieden is voor de gemiddelde ontwikkeling van een kind van 8 jaar.

...Lees meer

Je zal versteld staan, van wat een kind van 8 jaar allemaal al weet en kan. Het speelgoed wat wij aanbieden is voor de gemiddelde ontwikkeling van een kind van 8 jaar.

...Lees meer
Filters
733 ProductenPagina 1 van 31

Leerzaam speelgoed voor kinderen van 8 jaar.

Veel fabrikanten gebruiken 8 jaar als een grens maar kind is uiteraard uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen tempo, manier en karakter. Daarom kan je als ouder zelf het beste inschatten welk speelgoed wel of niet bij je kind past. Veel kijk/shopplezier..!!

Een 8-jarig kind zit in Groep 5 en heeft al heel wat geleerd.

Het rekenen gaat steeds verder en beter. Kinderen van 8 jaar kunnen inmiddels met getallen tot de duizend optellen en aftrekken. Ze kennen de tafels van 1 t/m 10 redelijk goed uit hun hoofd, sommige zullen nog wat meer oefening nodig hebben. Ook komen de begrippen half, kwart enz om de hoek kijken. Ze gaan met geld omgaan, klokkijken en met de lichamelijke ontwikkeling maken ze ook grote sprongen. Ze kunnen prima gooien, vangen en balanceren. De meeste kinderen van 8 jaar kunnen nu goed lezen waardoor hun interesses steeds uitgebreider worden. 

Zo hebben we veel experimentdozen die uitermate geschikt zijn voor naschoolse activiteiten maar die ook op scholen worden gebruikt. De meeste kinderen zoeken wel een uitdaging en hiermee kunnen ze verschillende proefjes doen. Spannend, stoer, ontdekkend experimenteren zowel voor jongens als meisjes. Wat dacht je van "zelf elektriciteit maken".

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.

Educatief speelgoed 0 jaar
Educatief speelgoed 1 jaar
Educatief speelgoed 2 jaar
Educatief speelgoed 3 jaar
Educatief speelgoed 4 jaar
Educatief speelgoed 5 jaar
Educatief speelgoed 6 jaar
Educatief speelgoed 7 jaar
Educatief speelgoed 9 jaar
Educatief speelgoed 10 jaar
Educatief speelgoed 11 jaar
Educatief speelgoed 12 jaar