Educatief Speelgoed 11 jaar

Een 11-jarig kind zit in de puberteit...of staat aan het begin van de pubertijd. Ze hebben best wel een eigen willetje en een eigen mening.

...Lees meer

Een 11-jarig kind zit in de puberteit...of staat aan het begin van de pubertijd. Ze hebben best wel een eigen willetje en een eigen mening.

...Lees meer
Filters
455 ProductenPagina 1 van 19

De meeste kinderen van 11 jaar zitten in Groep 8.

Het speelgoed wat wij aanbieden is voor de gemiddelde ontwikkeling van een kind van 11 jaar. Ieder kind is uiteraard uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen tempo, manier en karakter. Daarom kan je als ouder zelf het beste inschatten welk speelgoed wel of niet bij je kind past. Veel kijk/shopplezier..!!  

Leerzaam speelgoed voor kinderen van 11 jaar.

Een spannend jaar omdat dit het laatste basisschooljaar is. Alle leergebieden op school worden steeds meer uitgebreid, veel herhalingen en de kinderen worden klaargestoomd voor het voortgezet onderwijs. Als het nodig is op een bepaald vlak, kan er thuis veel geoefend worden. Omdat het een speciaal jaar is, is ontspanning ook belangrijk. Na school leuke dingen doen alleen of met elkaar, of een boek lezen om even tot rust te komen. Bij educatief-speelgoed.com kan dit allemaal.

Social media en computeren is erg populair onder de jeugd. Toch blijft samen spelen, buiten spelen leuk en belangrijk. Lekker de frisse buitenlucht in en samen spelen met je vrienden of vriendinnen. Dit is belangrijk voor de sociale en lichamelijke ontwikkeling. Tenslotte zijn 11-jarige ook nog steeds kinderen, en wie geniet er nou niet van een vrolijk, spelend kind..!!

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.

Educatief speelgoed 0 jaar
Educatief speelgoed 1 jaar
Educatief speelgoed 2 jaar
Educatief speelgoed 3 jaar
Educatief speelgoed 4 jaar
Educatief speelgoed 5 jaar
Educatief speelgoed 6 jaar
Educatief speelgoed 7 jaar
Educatief speelgoed 8 jaar
Educatief speelgoed 9 jaar
Educatief speelgoed 10 jaar
Educatief speelgoed 12 jaar