Educatief Speelgoed 10 jaar

Een 10-jarig kind zit een beetje in de pre-puberteit fase en heeft al best wel een eigen willetje. Duidelijke interesses komen nu naar voren. 

...Lees meer

Een 10-jarig kind zit een beetje in de pre-puberteit fase en heeft al best wel een eigen willetje. Duidelijke interesses komen nu naar voren. 

...Lees meer
Filters
549 ProductenPagina 1 van 23

De meeste kinderen van 10 jaar zitten in Groep 7.

Het speelgoed wat wij aanbieden is voor de gemiddelde ontwikkeling van een kind van 10 jaar. Ieder kind is uiteraard uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen tempo, manier en karakter. Daarom kan je als ouder zelf het beste inschatten welk speelgoed wel of niet bij je kind past. Veel kijk/shopplezier..!! 

Leerzaam speelgoed voor kinderen van 10 jaar.

De simpele optel- en aftreksommen van groep drie liggen in een ver verleden. Kinderen van 10 leren steeds beter omgaan met breuken, procenten, verhoudingen en kommagetallen. Ze kunnen goed lezen en hun interesse wordt steeds groter. In Groep 7 wordt ook aandacht besteed aan Aardrijkskunde, Geschiedenis, Biologie, Scheikunde, Natuur en techniek. 

Natuurlijk blijft buiten spelen leuk en belangrijk. Lekker de frisse buitenlucht in en samen spelen met je vriendjes of vriendinnetjes. Dit is belangrijk voor de sociale en lichamelijke ontwikkeling. Want, wie geniet er nou niet van een vrolijk, spelend kind..!!

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.

Educatief speelgoed 0 jaar
Educatief speelgoed 1 jaar
Educatief speelgoed 2 jaar
Educatief speelgoed 3 jaar
Educatief speelgoed 4 jaar
Educatief speelgoed 5 jaar
Educatief speelgoed 6 jaar
Educatief speelgoed 7 jaar
Educatief speelgoed 8 jaar
Educatief speelgoed 9 jaar
Educatief speelgoed 11 jaar
Educatief speelgoed 12 jaar