Yvolution glider

Filter producten

De prijswinnende steps, zoals de Yvolution glider, is nu ook verkrijgbaar bij Educatief speelgoed. Ontkoppel jouw kind aan de buitenwereld met het buitenspeelgoed van Yvolution. Ontdek ons assortiment.

De Yvolution Glider maakt steppen nog leuker

De Yvolution Glider scooters maken steppen nog leuker. De Yvolution Glider scooter is makkelijk op te vouwen en daarom mee te nemen. De vrolijke kleuren en moderne design maken deze Glider extra leuk om naar te kijken en mee te spelen. De zachte randen maken het spelen op de Yvolution Glider scooters extra veilig. Veiligheid staat bij Yvolution bovenaan en dat is in het hele design terug te vinden.

Ontworpen door grote kinderen voor kleine kinderen

De Yvolution Glider is designed in Ierland door grote kinderen, voor kleine kinderen. De leeftijd voor de Yvolution Glider Scooter is 3 tot 10 jaar. De Yvolution Glider scooter heeft verschillende leuke functies. Zo is de glider lekker licht waardoor deze makkelijk is mee te nemen en op te hangen. De glider is breed genoeg om twee voeten op te zetten waardoor kinderen langzaam hun vertrouwen op de glider kunnen opbouwen.

Yvolution Glider kopen? Vind alles van Yvolution bij Educatief speelgoed

Op zoek naar een Yvolutuin Glider of ander product uit het Yvolution assortiment? In beide gevallen ben je bij Educatief speelgoed op het juiste adres. We hebben naast de Yvolution gliders, ook de balance bikes en accessoires zoals helmen in ons assortiment. Zo kan jouw kind veilig de buiten wereld in.

 

 Zoek op leeftijd  Zoek op categorie 
 Buitenspeelgoed 1 jaar            Yvolution
 Buitenspeelgoed 2 jaar  Yvolution Steps
 Buitenspeelgoed 3 jaar  Yvolution Gliders
 Buitenspeelgoed 4 jaar  Yvolution Balance bikes
 Buitenspeelgoed 5 jaar  Bewegen (buitenspelen)
 Buitenspeelgoed 6 jaar  Buitenspelletjes
 Buitenspeelgoed 7 jaar  Water- en badspeelgoed
 Buitenspeelgoed 8 jaar   Advies
 Buitenspeelgoed 9 jaar   Wat is Yvolution?
 Buitenspeelgoed 10 jaar   Zandbak schoonhouden?