buitenspelletjes

Filter producten
  • Zoek op categorie
  • Zoek op leeftijd
  • Merken

Elke dag heerlijk buiten spelen, dat is goed voor de ontwikkeling van een kind. 

buitenspeel spellen

Wij willen kinderen en hun ouders enthousiasmeren om naar buiten te gaan, maar vooral te ontdekken, creativiteit te ontwikkelen, samen te spelen, plezier te hebben en nieuwe dingen te leren. 

Groot assortiment aan spellen voor buiten

Welk kind vindt t nou niet leuk om een tent te hebben. Onze tenten zijn makkelijk op te zetten en af te breken. Ze zijn stoer, en kunnen afgesloten worden zodat je alleen of met vriendjes en vriendinnetjes je eigen plekje kunt maken, creëren. Ook hebben we gezelschapsspellen maar dan in een groter jasje, het grote ren naar huis spel, de grote houten bouwtoren (jenga), 4 op een rij, mikado (stokken 90 cm), yathzee met grote dobbelstenen. Het ouderwetse blikgooien, klossen lopen en het vernieuwde crocketspel, dartsspellen (met veilige pijltjes) zijn enkele voorbeelden van de spellen uit ons assortiment. Bestel ze voor 17.00 en je hebt het de volgende (werk)dag in huis.

Een ruim assortiment aan buitenspeel speelgoed. Bij Educatief Speelgoed hebben we voor ieder kind wel een leuk speeltje. Buitenspel(en) helpt bij het leren van belangrijke levenslessen en de ontwikkeling van vaardigheden zoals samenwerken, vertrouwen en leiderschap.Met buiten spelen doet een kind zoveel ervaringen op en leert zij met verschillende weersomstandigheden om te gaan. Met onze verschillende spellen worden diverse ontwikkelingsgebieden gestimuleerd, zoals creativiteit, taal, motoriek, en vooral heerlijk spelen met een buitenspel.