buitenspelletjes

Filter producten
  • Zoek op categorie
  • Zoek op leeftijd
  • Merken

Scratch Darts Ruimte

€28,50
Niet op voorraad

Elke dag heerlijk buiten spelen, dat is goed voor de ontwikkeling van een kind. Wij willen kinderen en hun ouders enthousiasmeren om naar buiten te gaan, maar vooral te ontdekken, creativiteit te ontwikkelen, samen te spelen, plezier te hebben en nieuwe dingen te leren.

 

Buitenspeel spellen

Bij Educatief Speelgoed hebben we een groot assortiment aan spellen voor buiten en daarmee voor ieder kind wel een leuk speeltje. Buitenspel(en) helpt bij het leren van belangrijke levenslessen en de ontwikkeling van vaardigheden zoals samenwerken, vertrouwen en leiderschap.Met buiten spelen doet een kind zoveel ervaringen op en leert zij met verschillende weersomstandigheden om te gaan. Met onze verschillende spellen worden diverse ontwikkelingsgebieden gestimuleerd, zoals creativiteit, taal, motoriek, en vooral heerlijk spelen met een buitenspel.

Groot assortiment aan spellen voor buiten

We hebben een groot assortiment aan spellen voor buiten, waaronder veel houten spellen. Gezelschapsspellen maar dan in een groter jasje, het grote ren naar huis spel, de grote houten bouwtoren (jenga), 4 op een rij en mikado (stokken 90 cm) zijn allemaal van hout zoals nog vele andere varianten. Verder hebben we yathzee met grote dobbelstenen. Het ouderwetse blikgooien, klossen lopen en het vernieuwde crocketspel, dartsspellen (met veilige pijltjes) zijn enkele voorbeelden van de spellen uit ons assortiment. Bestel ze voor 17.00 en je hebt het de volgende (werk)dag in huis.