Yvolution balance bikes

De balance bikes zijn niet alleen erg leuk, maar verbeteren ook de motoriek van jouw kind. Ontdek de hoogwaardige Yvolution balance bikes bij Educatief speelgoed.

...Lees meer

De balance bikes zijn niet alleen erg leuk, maar verbeteren ook de motoriek van jouw kind. Ontdek de hoogwaardige Yvolution balance bikes bij Educatief speelgoed.

...Lees meer
Filters
3 ProductenPagina 1 van 1
Yvolution Yvelo junior - blauw
-8%
Yvolution Yvelo junior - rood
-8%
Yvolution Yvelo junior - roze
-8%

Yvolution Balance bikes als educatief speelgoed

Al vanaf de 2 jaar zijn de Yvolution balance bikes ontzettend leuk als eerste fietsje. Deze innovatieve loopfietsen zijn een perfecte combinatie van een uitstekende performance, duurzaamheid en vrolijk design. De veiligheid van het kind staat bij Yvolution Balance bikes op één. Op deze manier kunnen ze op hun eigen tempo hun balans leren te vinden en aan hun zelfvertrouwen werken.

De Yvolution Balance bikes zijn daarnaast de perfect manier om lekker met jouw kind op pad te gaan. Het vrolijke design van de fietsjes maakt het voor kinderen extra leuk om met je mee te gaan naar de speeltuin of om bijvoorbeeld boodschappen te doen.

Yvolution balance bikes bestellen? 

Wil je een Yvolution Balance bike bestellen? Bij Educatief speelgoed ben je dan op het juiste adres. De Yvolution Balance bikes zijn, mits op voorraad, snel bij jou bezorgd en je betaald hier geen verzendkosten over. Naast de Yvolution balance bikes hebben we ook scooters en accessoires in ons assortiment. Ben je daarom op zoek naar Yvolution, bestel dan bij Educatief speelgoed!

 

 Zoek op leeftijd Zoek op categorie 
 Buitenspeelgoed 1 jaar           Yvolution
 Buitenspeelgoed 2 jaar Yvolution Steps
 Buitenspeelgoed 3 jaar Yvolution Gliders
 Buitenspeelgoed 4 jaar Yvolution Balance bikes
 Buitenspeelgoed 5 jaar Bewegen (buitenspelen)
 Buitenspeelgoed 6 jaar Buitenspelletjes
 Buitenspeelgoed 7 jaar Water- en badspeelgoed
 Buitenspeelgoed 8 jaar  Advies
 Buitenspeelgoed 9 jaar  Wat is Yvolution?
 Buitenspeelgoed 10 jaar  Zandbak schoonhouden?