2 - 4 jaar

Filter producten
  • Zoek op leeftijd
  • Zoek op categorie
  • Merken

regenbal

€14,50
Op voorraad

Het leukste speelgoed voor kinder vanaf 2 jaar vind je bij Educatief-speelgoed.com.Kinderen in deze leeftijd hebben een goede controle over hun eigen lichaam. Ze leren rennen, springen, dansen, rollen, fietsen en nog meer. De grove motoriek ontwikkelt zich maar ook de fijne motoriek is flink verbeterd. Kralen rijgen, vormen leggen, puzzelen het gaat allemaal steeds makkelijker.

Uitdagend speelgoed 2 jaar tot 4 jaar

Uitdagend speelgoed wat aansluit bij kinderen van 2 tot 4 jaar is bijvoorbeeld: puzzels, plusplus, treinen en blokken. Kinderen gaan ook dingen nadoen. Ze vinden het leuk om te helpen met huishoudelijke klusjes zoals opruimen of met koken. Leuk speelgoed voor kinderen in de fase van 2 tot 4 jaar is bijvoorbeeld: poppen en poppenwagens, poppenhuizen, keukentjes, auto's, en nog meer van het mooie merk Janod. Omdat de taal ook volop in ontwikkeling is en kinderen steeds meer gaan begrijpen en steeds meer gaat zeggen zijn kinderboeken en muziekinstrumenten ook een echte aanrader. Het is voor de kinderen ook het laatste jaar voordat ze naar school gaan. De meesten zijn hier ook echt aan toe, ze willen graag leren.

Leerzaam speelgoed 2 jaar tot 4 jaar

Ze willen steeds meer uitdagingen aangaan en de spelletjes mogen moeilijker maar ook leuker. Puzzels, kleuren, mozaïeken, knutselen en verven,  kinderen genieten hiervan in deze periode. Ook met de grove motoriek kunnen kinderen steeds meer. Ze leren fietsen op een driewieler of fiets met zijwieltjes of springen op de trampoline. Kinderen in deze leeftijd imiteren nog graag en spelen met veel fantasie. Ook buitenspelen vinden kinderen op deze leeftijd erg leuk. Zowel voor jongens en meisjes is er leuk buitenspeelgoed te verkrijgen, denk hierbij aan een poppen huis, keukentjes, fietsen, auto's en treinen, tenten, fietsjes enz. De wereld om zich heen ontdekken met speelgoed voor kinderen van 2 - 4 jaar.

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.

Bekijk ook de andere categorieën eens!

Educatief speelgoed 0 jaar
Educatief speelgoed 1 jaar
Educatief speelgoed 2 jaar
Educatief speelgoed 3 jaar
Educatief speelgoed 4 jaar
Educatief speelgoed 5 jaar
Educatief speelgoed 6 jaar
Educatief speelgoed 7 jaar
Educatief speelgoed 8 jaar
Educatief speelgoed 9 jaar
Educatief speelgoed 10 jaar
Educatief speelgoed 11 jaar
Educatief speelgoed 12 jaar