2 - 4 jaar

Het leukste speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar vind je bij Educatief-speelgoed.com. Kinderen in deze leeftijd hebben een goede controle over hun eigen lichaam. Ze leren rennen, springen, dansen, rollen, fietsen en nog meer. De grove motoriek ontwikkelt zich, maar ook de fijne motoriek is flink verbeterd. Kralen rijgen, vormen leggen, puzzelen het gaat allemaal steeds makkelijker.

...Lees meer

Het leukste speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar vind je bij Educatief-speelgoed.com. Kinderen in deze leeftijd hebben een goede controle over hun eigen lichaam. Ze leren rennen, springen, dansen, rollen, fietsen en nog meer. De grove motoriek ontwikkelt zich, maar ook de fijne motoriek is flink verbeterd. Kralen rijgen, vormen leggen, puzzelen het gaat allemaal steeds makkelijker.

...Lees meer
764 ProductenPagina 1 van 32

9,1/10 op basis van 1.549 reviews op Kiyoh

 

Uitdagend speelgoed 2 jaar tot 4 jaar

Uitdagend speelgoed wat aansluit bij kinderen van 2 tot 4 jaar is bijvoorbeeld: puzzels, plusplus, treinen en blokken. Kinderen gaan ook dingen nadoen. Ze vinden het leuk om te helpen met huishoudelijke klusjes zoals opruimen of met koken. Leuk speelgoed voor kinderen in de fase van 2 tot 4 jaar is bijvoorbeeld: poppen en poppenwagens, poppenhuizen, keukentjes, auto's, en nog meer van het mooie merk Janod. Omdat de taal ook volop in ontwikkeling is en kinderen steeds meer gaan begrijpen en steeds meer gaat zeggen zijn kinderboeken en muziekinstrumenten ook een echte aanrader. Het is voor de kinderen ook het laatste jaar voordat ze naar school gaan. De meesten zijn hier ook echt aan toe, ze willen graag leren.

Leerzaam speelgoed 2 jaar tot 4 jaar

Ze willen steeds meer uitdagingen aangaan en de spelletjes mogen moeilijker maar ook leuker. Puzzels, kleuren, mozaïeken, knutselen en verven,  kinderen genieten hiervan in deze periode. Ook met de grove motoriek kunnen kinderen steeds meer. Ze leren fietsen op een driewieler of fiets met zijwieltjes of springen op de trampoline. Kinderen in deze leeftijd imiteren nog graag en spelen met veel fantasie. Ook buitenspelen vinden kinderen op deze leeftijd erg leuk. Zowel voor jongens en meisjes is er leuk buitenspeelgoed te verkrijgen, denk hierbij aan een poppen huis, keukentjes, fietsen, auto's en treinen, tenten, fietsjes enz. De wereld om zich heen ontdekken met speelgoed voor kinderen van 2 - 4 jaar.

Educatief speelgoed 2-4 jaar bestellen?

Wil je Educatief speelgoed 2-4 jaar bestellen? Bij Educatief-speelgoed.com hebben we een groot assortiment volledig gericht op speelgoed met een educatieve eigenschap. We verkopen speelgoed van de beste merken en deze gaan dus ook lang mee. Al onze producten zijn gratis te retourneren en bestelling vanaf de €30,- worden in Nederland gratis verzonden. Ben je daarom op zoek naar Educatief speelgoed 2 jaar tot 4 jaar? Dan ben je bij Educatief-speelgoed.com op het juiste adres!

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.

Bekijk ook de andere categorieën eens!

Educatief speelgoed 0 jaar
Educatief speelgoed 1 jaar
Educatief speelgoed 2 jaar
Educatief speelgoed 3 jaar
Educatief speelgoed 4 jaar
Educatief speelgoed 5 jaar
Educatief speelgoed 6 jaar
Educatief speelgoed 7 jaar
Educatief speelgoed 8 jaar
Educatief speelgoed 9 jaar
Educatief speelgoed 10 jaar
Educatief speelgoed 11 jaar
Educatief speelgoed 12 jaar

Waar speelt een kind van 2 jaar mee?

Kinderen van 2 jaar kunnen veelal al lopen en bewegen. Speelgoed die inspelen op de motoriek van het kind zijn uitstekend geschikt voor deze leeftijd. Activiteitentafels, speelgoed voor in bad en Tangle zijn uitstekend geschikt voor deze leeftijd.

Wat is leuk speelgoed voor meisjes van 2 jaar?

Meisjes beginnen het op deze leeftijd leuk te vinden om met poppen te spelen. Een poppenwagen is daarom erg leuk voor meisjes op deze leeftijd. Meisjes vinden het vaak ook leuk om creatief bezig te zijn dus stoepkrijt is ook zeker een aanrader.

Wat is leuk speelgoed voor jongens van 2 jaar?

Jongens vinden op deze leeftijd vaak dinosaurussen leuk en zijn vaak van alles wat rijd zoals auto’s en graafmachines. Bij Educatief speelgoed hebben we grote houten wagens en dinosaurussen zodat de kinderen niet in het speelgoed kan stikken.

Welke buitenspeelgoed is leuk voor 2 jarige?

Leuk speelgoed voor buiten is bijvoorbeeld het maken van zeepbellen, loopwagens of Teepee. Zo kunnen de kinderen lekker hun energie kwijt in de buitenlucht.