Educatief Speelgoed 9 jaar

Computeren is leuk, maar een 9-jarig kind kan ook genieten van andere dingen, zoals puzzelen, experimenteren, lezen, bouwen, buiten spelen enz. 

...Lees meer

Computeren is leuk, maar een 9-jarig kind kan ook genieten van andere dingen, zoals puzzelen, experimenteren, lezen, bouwen, buiten spelen enz. 

...Lees meer
Filters
575 ProductenPagina 1 van 24
 

De meeste kinderen van 9 jaar zitten in Groep 6 en krijgen al huiswerk mee.

Soms wordt duidelijk dat je kind moeite heeft met taal of rekenen en wat achterblijft. Een gemiddeld kind van 9 jaar kan nu rekenen tot 10.000, de tafels tot 10, inzicht in breuken, maal, deel, inhoudsmaten kortom; kinderen willen uitgedaagd worden op reken en taalgebied. Ook komt geschiedenis en aardrijkskunde om de hoek kijken net zoals biologie, natuur- en scheikunde dit alles afgemeten voor kinderen van 9 jaar.

Leerzaam speelgoed voor kinderen van 9 jaar.

Het speelgoed wat wij aanbieden is voor de gemiddelde ontwikkeling van een kind van 9 jaar. Ieder kind is uiteraard uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen tempo, manier en karakter. Daarom kan je als ouder zelf het beste inschatten welk speelgoed wel of niet bij je kind past. Veel kijk/shopplezier..!! Natuurlijk blijft buiten spelen leuk en belangrijk. Lekker de frisse buitenlucht in en samen spelen met je vriendjes of vriendinnetjes. Dit is belangrijk voor de sociale en lichamelijke ontwikkeling. Want, wie geniet er nou niet van een vrolijk, spelend kind..!!

Neem even rustig de tijd om te snuffelen in onze webwinkel.

Educatief speelgoed 0 jaar
Educatief speelgoed 1 jaar
Educatief speelgoed 2 jaar
Educatief speelgoed 3 jaar
Educatief speelgoed 4 jaar
Educatief speelgoed 5 jaar
Educatief speelgoed 6 jaar
Educatief speelgoed 7 jaar
Educatief speelgoed 8 jaar
Educatief speelgoed 10 jaar
Educatief speelgoed 11 jaar
Educatief speelgoed 12 jaar