Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Wat is Yvolution?

Wat is Yvolution?

0 reactie minuten lezen
Yvolution is nieuw in ons assortiment en we kunnen ons daarom goed voorstellen dat je nog niet bekend bent met dit merk. Overgevlogen vanuit Californië Amerika laat Yvolution kinderen weer de wereld om zich heen ontdekken. Met verschillende digitale afleidingen maken veel kinderen namelijk weinig kennis met de wereld om zich heen. Yvolution laat kinderen de wereld ontdekken op de leukste manier mogelijk en wel op wielen. Meer weten over wat Yvolution te bieden heeft? Lees dan verder!

Gezonde manier van spelen

Dat je ontzettend veel binnen kunt leren, dat weten we bij Educatief speelgoed maar al te goed. Toch leer je alleen maar sneller om ook naar buiten te gaan en een frisse neus te halen. Kinderen naar buiten krijgen is soms een heel gedoe, maar met de Yvolution producten wordt dit een gemak. De vrolijke steps en bikes maken van buitenspelen een feestje. Niet alleen goed voor de ontwikkeling, maar ook gezond voor jouw kind als jezelf.

 

Het assortiment van Yvolution

Het assortiment van Yvolution omvat alle bekende producten op wielen, maar dan net in een wat ander jasje. Zo zijn er steps met drie willen tot heuze gliders. De loopfietsen zijn ook voorzien van drie sterke banden wat het gebruik van de producten voor kinderen extra leuk maakt. De kwaliteit van de producten is verder een onderdeel waar de Yvolution producten in uitblinken. Van het handvat tot de banden, alles is zeer degelijk gemaakt en zo gaan de producten lang mee. Zeker met kleine kinderen die hun steps en fietsen wat makkelijker laten vallen is dit geen overbodige luxe. Zo kunnen de kids lang genieten van hun step, glider of bike.

 

Yvolution bij Educatief speelgoed

Benieuwd wat Educatief speelgoed aan assortiment heeft? Bekijk dan ons uitgebreide Yvolution assortiment. Alles wat jij zoekt voor jouw kind om buiten te spelen en meer. Zo hebben we ook helmen voor kinderen zodat ze veilig over straat kunnen. Bewegen en de wereld ontdekken was nog nooit zo leuk als met de producten van Yvolution!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »