Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Sinterklaas speelgoed TOP 10

Sinterklaas speelgoed TOP 10

0 reactie minuten lezen
De spannendste tijd van het jaar komt er weer aan...SINTERKLAAS. Zie je door het vele speelgoed aanbod het "bos" niet meer? Wij helpen je... we laten je de TOP 10 sinterklaas speelgoed zien van onze hardlopers en toppertjes voor de leukste en leerzaamste cadeaus.

Er is genoeg Sinterklaas speelgoed te verkrijgen maar de meeste ouders willen geen pruldingen of rotzooi kopen voor hun kind. Het is belangrijk (vooral voor de allerkleinsten) dat speelgoed veilig is, van gecertificeerd hout, en duurzaam is. Bovendien vinden we het belangrijk en hartstikke tof als je kind er ook nog wat van op steekt. Wel, met de gedachte....spelen is leuk en moet een plezier blijven voor een kind, dat staat op de éérste plaats. Spelen is erg belangrijk voor de algemene ontwikkeling. Spelen is leren!!

We beginnen bij de allerkleinsten onder ons. De eerste jaren zijn horen, zien en voelen erg belangrijk. Je kind gaat steeds meer ontdekken door sensorisch speelgoed. De sensorische flessen, zacht speelgoed (soft toys) sensorische ballen en foamtegels zijn hardlopers onder het sensorisch speelgoed. Superleuk voor je kind en de ontwikkeling.

petit boum

  • Lalaboom, educatieve kralen, laat kinderen groeien, ontdekken en ontwikkelen door middel van experimenten

De basistas van Lalaboom is een handige tas met rits met 48 educatieve kralen en accessoires. Door de grote van de kralen zijn ze makkelijk vast te houden. De kleuren nodigen kinderen uit om er mee te spelen. Door de variatie in vormen en kleuren ontstaan de mooiste kunst/bouwwerkjes. Elke keer kan je weer een nieuwe creatie maken door te...poppen, draaien, mixen, duwen en rijgen. Na het spelen berg je alles weer op in de tas en alles is weer opgeruimd! 

Lalaboom kralen bevorderen de motoriek, de fantasie, het visueel vermogen, een goede oog-hand coödinatie. Lalaboom voldoet aan de belangrijkste principes van de Montessorimethode. Geschikt voor kinderen van 10 maanden tot 3 jaar. Lalaboom is uit te breiden met allerlei varianten. Bekijk ze hier!

lalboom

Zoek je naar leuk, uitdagend en duurzaam constructiespeelgoed voor peuters en kleuters? STOP dan met zoeken, je hebt gevonden wat je zocht. Welkom in de wereld van SmartMax! Met deze set kunnen peuters vanaf 1 jaar meteen aan de slag.

Met de extra-grote SmartMax-onderdelen ontdekken jonge kinderen op een veilige manier de magie van magnetisme. Stap voor stap leren ze grotere en meer creatieve constructies te bouwen. Alle onderdelen zijn 100% compatibel met alle andere sets uit de SmartMax-collectie, voor jarenlang speelplezier!

smartmax

Loco is inmiddels 55 jaar en nog steeds erg geliefd op scholen en thuis. Het spel met de basisdoos met steentjes en losse opdrachtenboekjes. Leuk om te spelen op school én thuis en zo spelenderwijs te leren over rekenen, taal en lezen, maar ook over landen, verkeer, dieren, vormen, wereldoriëntatie en nog veel meer. Loco heeft 3 varianten: bambino, mini en maxi, geschikt voor de leeftijden 3 t/m 12 jaar.

loco

Met deze speelmatten zijn kinderen volop in beweging, ze leren de woorden en cijfers op een speelse wijze en waarschijnlijk hebben ze een hoop lol, je krijgt natuurlijk komische houdingen en situaties. Een leuke variant op Twister maar dan met woorden en cijfers. Spelen en spelenderwijs leren: een win-win situatie.

cijferspelmatletterspelmat

Als een kind van puzzelen en een uitdaging houdt, dan is dit écht een perfect spelletje! Deze compacte iq spellen hebben we in verschillende varianten die allemaal even leuk zijn. Je krijgt bij het spel een opdrachtenboekje met opdrachten van makkelijk tot moeilijk. Maar vergis je niet...het is een échte uitdaging!! De spelletjes zijn makkelijk mee te nemen en daarom ook erg geliefd.

smart games

4 leesboeken van Deltas die leuk zijn om te lezen en boordevol informatie zitten. Alles wat je altijd al wilde weten over de onderwerpen vind je in deze boeiende boeken. Maar niet alleen wat je wilde weten, je zal ook verstelt staan van de maar liefst 100 fascinerende feiten over de bijzondere wereld van je onderwerp.

Sla dit boek snel open en verbaas je vrienden en familie met je kennis! Boordevol kleurrijke info grafische illustraties die de tekst verduidelijken. Vanaf 10 jaar.

Hoe leuk is deze muziektafel voor de allerkleinsten; Sunshine. Vrolijke trendy kleuren sieren de instrumentjes en Léo de leeuwenwelp helpt je graag mee met je eerste klanken. Hij neemt je mee naar het ritme van de savanne met deze leuke, kleurrijke instrumentjes; een trommel, een cimbaal en een xylofoon met twee stokken. Maestro...spelen maar....!! Je kan niet vroeg genoeg beginnen met muziek maken!!

sunshine

Erg geliefd bij kinderen. Magnetibook is een educatief magneetspel van karton met maar liefst 17 varianten zoals, dieren, voertuigen, gekke gezichten, beroepen, sprookjes...enz. Er zit voor elk kind wel een variant tussen.

Open het boek en maak hetzelfde tafereel als deze die op de kaart is aangegeven met behulp van de magneten, of gebruik je fantasie en maak je eigen creatie. Het boek is makkelijk op te bergen, staat leuk op de kinderkamer en is ook makkelijk mee te nemen naar opa en oma of op vakantie. Door de magneten ideaal om in de auto, bus, trein of vliegtuig mee te spelen.

magnetibook

  • Spektro, zelf elektriciteit maken

Spektro is een serie met verschillende experimenteersets waarmee kinderen spelenderwijs aan de slag kunnen met elektriciteit. De losse onderdelen waarmee alles gebouwd kan worden, kunnen door middel van eenvoudige drukknopverbindingen op elkaar worden geklikt. Zo leren kinderen elektrische circuits en logische schakelingen te bouwen vanaf een tekening. Een toppertje in ons assortiment en ook erg geliefd op scholen.

spektro

Ontdek de wereld van chemie in 150 veilige scheikunde experimenten. Ben jij een professor in de dop..?? Dat wordt je zeker wel met deze complete box. Je hebt geen chemicaliën nodig, je maakt alleen gebruik van alledaagse keuken ingrediënten.
Met deze scheikunde 150 experimenten set kan je de creatieve laborant spelen.

De doos bevat een duidelijke geïllustreerde handleiding om alle experimenten uit te voeren. We geven het advies om de experimenten met een volwassenen uit te voeren.

scheikunde

Heb je na het lezen van deze TOP 10 nog meer tips en/of ideeën nodig? Neem eens een kijkje in de shop en laat je verrassen door ons grote assortiment aan educatief speelgoed. De keuze is enorm.

Veel kijkplezier en voor straks, een hele fijne Sinterklaas!!

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »