Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Tips en ideeën voor in de Herfstvakantie

Tips en ideeën voor in de Herfstvakantie

0 reactie minuten lezen
Wat ga jij doen in de herfstvakantie? We geven je enkele tips en ideeën waaraan jezelf misschien niet gedacht hebt, maar waarvan je waarschijnlijk denkt....oooh wat leuk zeg!! Dat gaan we doen.

Als het niet regent is het heerlijk om naar de bossen te gaan. Leef je uit met de vallende bladeren, kastanjes, eikeltjes....Je kan er erg leuke creaties van maken. Buiten spelen is gezond voor elk kind. 

Weet je wat extra leuk is? Je neemt een insectenkijker mee naar de bossen!! Je vangt voorzichtig een insect met een pincet en je plaats hem in de insectenkijker. Hoe ziet hij er van dichtbij uit?  Dankzij de twee zoomknoppen (x4 en x6) kun je de insecten in detail bestuderen.  Wil je nog meer weten over een insect dan is er een leuk boekje; "de leukste insectengids".  Je leest in dit boek ook nog hoe de diertjes leven, wat ze graag eten, waar en wanneer je ze kunt vinden, en nog veel meer. Leuk om dit met je vriendjes te doen.

Het merk BS Toys heeft veel houten buitenspeelgoed in een grotere vorm. Heb je wel eens Kubb gespeeld. Een erg leuk spel wat je met je vrienden kan spelen maar zeker ook met je ouders, broers of zussen of met andere volwassenen want iedereen vind dit spel helemaal te gek. Het is voor jong en oud. Hoe leuk is het om met houten werpstokken te gooien en de koning te veroveren? 

Ken je Jenga? Ja toch!! BS Toys heeft hier ook een grote variant van. Bouw een houten toren van 1 meter hoog, de dobbelsteen bepaalt welke kleur je eruit moet halen. Spannend...bij wie valt de toren.

Een variatie op de Jenga toren is het muurspel. Ook weer een grote houten variant. Bouw de muur op en dicht en zet er de bloempot op. Haal nu voorzichtig (één voor één) een blokje uit de muur maar pas op!...de bloempot mag niet vallen want dan heb je verloren. Bij dit spel wordt je concentratie en geduld aardig op de proef gesteld. Je kan met de blokken ook een Jenga toren bouwen en deze variant spelen. 

Neem eens kijkje bij BS Toys, ze hebben zoveel keuze, er zit vast iets leuks voor je tussen.

Maarrrrr....ojee, het regent...wat gaan we nu doen??

Om in het thema van de herfst te blijven zijn er leuke lees- en informatieve boeken over het bos en de dieren die leven in het bos voor kleine en grootte kinderen. Voor de allerkleinsten zijn er een kijk- en zoek boekjes van het bos, de dieren om ons heen. Je ziet elke keer weer iets nieuws. Voor de kinderen die al kunnen lezen zijn er verschillende lees- en informatieve boeken over de natuur, dieren, bossen...

Geen zin meer om te lezen. Ga dan iets creatiefs doen. Sozo heeft leuke borduur- en weef pakketten voor klein en groot. Ze zijn nu ook erg leuk geprijsd, dus neem hier zeker eens een kijkje. 

Wat dacht je van iets spannends en uitdagends!! Ontdek een experimentdoos van Buki. Durf jij scheikundige proefjes uit te voeren? Wil je dingen ontdekken door een microscoop of wil je een robot in elkaar zetten. Wowww er is zoveel keuze...maak stuiterballen, kristallen, zonne energie...er is zoveel te ontdekken.

Weet je, neem maar eens een kijkje in de webshop en je komt zelf ook nog op heel veel ideeën. Je hoeft je écht niet te vervelen in de herfstvakantie...er is zoveel om je mee te vermaken. Veel speelplezier!!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »