BS Toys (BuitenSpeel)

Buitenspeel spellen en speelgoed bevorderen de creativiteit , zijn fysiek uitdagend of educatief en dragen een steentje bij aan de ontwikkeling van het kind. 

...Lees meer

Buitenspeel spellen en speelgoed bevorderen de creativiteit , zijn fysiek uitdagend of educatief en dragen een steentje bij aan de ontwikkeling van het kind. 

...Lees meer
Filters
38 ProductenPagina 1 van 2

Buitenspeel spellen 

Ook dit voorjaar zijn er weer nieuwe Buitenspeel spellen ontwikkeld die uiterst geschikt zijn om ook binnen mee te spelen! Denk hierbij aan de spellen, appels plukken, mikado, krokodil en veggie. 4 op een rij in groot formaat, het grote ren naar huis spel, prinsessen en piratentent, leuk voor binnen en voor buiten. Voor buiten blijven de Buitenspeel spellen klassiekers zoals blikgooien, kegelen, skippyballen, grote houten toren, springtouw, crocket, mikado, ringwerpen, beachbal en natuurlijk de waterspellen die met mooi weer erg favoriet zijn zoals de waterbal en de octopus.

Buitenspeel artikelen kopen

Veilig en vertrouwd online Buitenspeel spellen kopen in de webhop bij educatief speelgoed. Kinderen die regelmatig lekker buiten spelen zijn meer tevreden, eten beter, slapen beter en ontwikkelen zich beter. Bewegen op een natuurlijke manier helpt om op normaal gewicht te blijven, het bevordert de lichamelijke motoriek en het leert kinderen op jonge leeftijd hoe met elkaar om te gaan. Ondanks dat kinderen van nature spelen en bewegen, gebeurt dit tegenwoordig steeds minder. Lekker in de frisse buitenlucht.

buitenspeel houten speelgoed

Wij vinden dat Buitenspelen dan ook weer aantrekkelijk moet worden gemaakt. Onze spellen en speelgoed maken het buiten zijn nog leuker: van sportief tot creatief, van behendig tot slim, samen met het gezin of individueel, met ons brede assortiment kan het allemaal.

Onze producten zijn makkelijk mee te nemen en weer op te bergen. De producten worden overal gebruikt: thuis, in de tuin, op het plein of op het strand. Ook op scholen wordt gebruik gemaakt van BuitenSpeel, zoals de spellen ren naar huis, dammen, 4 op een rij, spellen om samen te spelen, ze prikkelen je denkvermogen en je leert om samen te spelen, communiceren en het stimuleert de fijne motoriek.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, LocoPlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, RomPompom, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip,