Sensorische flessen

Sensorische flessen zijn een geweldige manier om de zintuigen van je baby te stimuleren. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, texturen en geluiden die je baby zullen verrassen en vermaken. Sensorische flessen kunnen helpen bij de ontwikkeling van de motoriek, de cognitieve functies en de sociale vaardigheden van je baby.

...Lees meer

Sensorische flessen zijn een geweldige manier om de zintuigen van je baby te stimuleren. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, texturen en geluiden die je baby zullen verrassen en vermaken. Sensorische flessen kunnen helpen bij de ontwikkeling van de motoriek, de cognitieve functies en de sociale vaardigheden van je baby.

...Lees meer
Filters
18 ProductenPagina 1 van 1

Wat zijn sensorische flessen?

Sensorische flessen zijn speciaal ontworpen om de zintuigen van baby's te stimuleren. Ze kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan materialen, zoals water, rijst, pasta of kleine speelgoedjes. De materialen in de fles creëren verschillende sensaties, zoals geluid, zicht, aanraking en smaak.

De voordelen van sensorische flessen

Sensorisch speelgoed heeft een aantal voordelen voor baby's en kinderen:

  • Ontwikkeling van de zintuigen: Sensorische flessen helpen baby's en kinderen hun zintuigen te leren kennen en te begrijpen. Ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van het zicht, het gehoor, de aanraking, de smaak en de reuk.
  • Ontwikkeling van de motoriek: Sensorische flessen kunnen helpen bij de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek van baby's en kinderen. Ze kunnen baby's en kinderen helpen hun hand-oogcoördinatie, grijpreflex en spiercontrole te verbeteren.
  • Ontwikkeling van de cognitieve functies: Sensorische flessen kunnen helpen bij de ontwikkeling van de cognitieve functies van baby's en kinderen, zoals het leren, het probleemoplossend vermogen en de creativiteit.
  • Ontwikkeling van de sociale vaardigheden: Sensorische flessen kunnen helpen bij de ontwikkeling van de sociale vaardigheden van baby's en kinderen, zoals de interactie met anderen en het delen.

Sensorische flessen voor alle leeftijden

Sensorisch speelgoed is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van jonge kinderen. Het stimuleert hun zintuigen, helpt hen de wereld om hen heen te begrijpen en draagt bij aan de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden. De keuze van het juiste sensorisch speelgoed hangt af van de leeftijd en behoeften van je kind. Sensorische flessen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, van baby's tot peuters en zelfs oudere kinderen.

Petit Boum sensorische flessen

Petit Boum sensorische flessen zijn een geweldige manier om de zintuigen van baby's en peuters te stimuleren. De flessen zijn gevuld met een verscheidenheid aan materialen, zoals water, rijst, pasta, glitter en kleine speelgoedjes. Deze materialen creëren een wereld vol sensaties, zoals geluid, zicht, aanraking en smaak. Petit Boum sensorische flessen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen. Er zijn flessen met eenvoudige sensaties, zoals een enkele kleur of geluid, en flessen met meer complexe sensaties. Er zijn ook flessen die speciaal ontworpen zijn voor baby's van verschillende leeftijden. Petit Boum sensorische flessen zijn een leuke en leerzame manier voor baby's en peuters om hun zintuigen te ontdekken. Ze kunnen helpen bij de ontwikkeling van de motoriek, de cognitieve functies en de sociale vaardigheden.

Tips voor het kiezen van sensorische flessen

Bij het kiezen van sensorische flessen voor je baby is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd en interesses van je baby. Voor jonge baby's zijn flessen met eenvoudige sensaties, zoals een enkele kleur of geluid, een goede optie. Naarmate je baby ouder wordt, kun je flessen met meer complexe sensaties proberen. Het is ook belangrijk om flessen te kiezen die veilig zijn voor baby's. Zoek naar flessen die BPA-vrij zijn en die geen kleine onderdelen hebben die ingeslikt kunnen worden.

Sensorische fles kopen

Sensorische flessen zijn online verkrijgbaar bij Educatief Speelgoed. Naast sensorische flessen biedt educatief speelgoed tegenwoordig nog veel meer op het gebied van sensorisch speelgoed, denk bijvoorbeeld aan sensorische ballen, sensorische vloertegels en zacht speelgoed. Zo kan je kind op een speelse manier de wereld om zich heen ontdekken en zijn zintuigen ontwikkelen.

Meer weten? Lees dan onze blog wat is sensorisch speelgoed?