Petit Boum

Petit Boum biedt een uniek assortiment sensorisch speelgoed dat kinderen van alle leeftijden kan inspireren en betoveren. Het speelgoed stimuleert de zintuigen, verbetert de motoriek, bevordert de creativiteit en helpt bij de ontwikkeling van de taal.

...Lees meer

Petit Boum biedt een uniek assortiment sensorisch speelgoed dat kinderen van alle leeftijden kan inspireren en betoveren. Het speelgoed stimuleert de zintuigen, verbetert de motoriek, bevordert de creativiteit en helpt bij de ontwikkeling van de taal.

...Lees meer
Filters
18 ProductenPagina 1 van 1

Over Petit Boum

Petit Boum is een Spaans merk dat zich specialiseert in het creëren van sensorisch speelgoed. Met een passie voor het ontdekken van de wereld door middel van zintuiglijke ervaringen, heeft Petit Boum een uniek assortiment producten ontworpen dat kinderen inspireert en betovert.

Petit Boum sensorische flessen ('sensory bottles')

Petit Boum biedt een breed scala aan sensorische flessen, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten:

  • Float bottles zijn gevuld met kleine voorwerpen, zoals kralen, zand of glitter. Wanneer de fles wordt geschud of omgedraaid, drijven de voorwerpen op het wateroppervlak. Dit is een leuke manier voor kinderen om hun zicht en tastzin te stimuleren.
  • Spy bottles zijn gevuld met een verscheidenheid aan materialen, zoals glitter, zand of macaroni. De flessen hebben een kleine opening aan de bovenkant, waardoor kinderen de materialen van dichtbij kunnen bekijken. Dit is een geweldige manier voor kinderen om hun zicht en fantasie te stimuleren.
  • Sound bottles bevatten kleine voorwerpen die geluid maken wanneer ze worden geschud. Dit kunnen bijvoorbeeld knikkers, schelpen of belletjes zijn. Sound bottles zijn een leuke manier voor kinderen om hun gehoor en tastzin te stimuleren.

Elke Petit Boum sensorische fles biedt een unieke ervaring voor kinderen.

Voordelen van sensorisch speelgoed

Sensorisch speelgoed biedt een aantal voordelen voor kinderen, waaronder:

  • Het stimuleert de zintuigen. Sensorisch speelgoed helpt kinderen om hun zintuigen te ontwikkelen en te leren over de wereld om hen heen. Het kan kinderen helpen om meer te leren over kleuren, texturen, geluiden en geuren.
  • Het verbetert de motoriek. Sensorisch speelgoed kan helpen om de fijne motoriek van kinderen te verbeteren. Dit is belangrijk voor taken zoals schrijven, tekenen en knippen.
  • Het bevordert de creativiteit. Sensorisch speelgoed kan de creativiteit van kinderen bevorderen. Het kan kinderen helpen om nieuwe ideeën te bedenken en om hun fantasie te gebruiken.
  • Het helpt bij de ontwikkeling van de taal. Sensorisch speelgoed kan helpen bij de ontwikkeling van de taal van kinderen. Het kan kinderen helpen om nieuwe woorden te leren en om hun taalvaardigheid te verbeteren.

Duurzaam en veilig speelgoed

De sensorische flessen van Petit Boum zijn vrij van BPA, metaal en ftalaten. Ook zijn de sensorische flessen gecertificeerd volgens de strengste veiligheidsnormen (EN71 en CE) en zijn daarom veilig in gebruik. De Sensory Bottles van Petit Boum worden gemaakt in Spanje. De sensorische flessen worden gemaakt van recyclebaar plastic, hebben een esdoorn houten dop en bevatten natuurlijke elementen zoals gehakte rijst, gekleurde vermicelli of zelfs maïskorrels. De sensorische flessen van Petit Boum zijn onbreekbaar en waterdicht. Iedere sensorische fles heeft een volledig afgesloten dubbel stop zodat het ook veilig is voor de allerkleinste ontdekkers.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden

Petit Boum sensorische flessen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, van baby's tot volwassenen. De specifieke leeftijdsindicatie voor elk product verschilt. Uiteindelijk is de beste manier om te bepalen of een Petit Boum sensorische fles geschikt is voor uw kind, om hem of haar de fles te laten bekijken en er mee te spelen. Als uw kind geïnteresseerd is in de fles en er plezier aan beleeft, dan is de fles waarschijnlijk geschikt.

Aanvullende tips voor het gebruik van Petit Boum sensorische flessen

Hier zijn enkele aanvullende tips voor het gebruik van Petit Boum sensorische flessen met kinderen:

  • Laat kinderen de flessen zelf vullen met materialen. Dit helpt hen om hun creativiteit te gebruiken en om meer te leren over de verschillende materialen.
  • Speel samen met uw kinderen met de flessen. Dit is een geweldige manier om interactie met hen te hebben en om te zien hoe ze de flessen gebruiken.
  • Laat kinderen de flessen gebruiken om verhalen te bedenken. Dit is een leuke manier om hun fantasie te stimuleren.