Rompompom

Het is de meest gebruikte schoolmethode voor kleuters in Nederland.

...Lees meer

Het is de meest gebruikte schoolmethode voor kleuters in Nederland.

...Lees meer
Filters
15 ProductenPagina 1 van 1

Rompompom sluit 100% aan bij school

Pompom neemt je kind mee langs leerzame en leuke verhaaltjes en opdrachten met cijfers, letters, puzzeltjes en kleuren. De pop spreekt kinderen enorm aan en bij de afbeeldingen van de spellen en boekjes zien we elke keer de afbeelding van de pop terugkomen.

Pompom is bekend van Schatkist

Het is een geinig mannetje. Erg herkenbaar voor kinderen en dit mannetje komt ook op alle artikelen van Rompompom steeds terug. Helaas is de pop Pompom zelf niet meer leverbaar.

Met de magnetische letterdoos kan je kind zelf woorden vormen, elke keer weer andere combinaties zodat er weer nieuwe woorden ontstaan en de woordenschat steeds groter wordt. Met de magnetische rekendoos kan je kind zelf sommen maken of getallen in een rijtje plaatsen. Leuk om samen te doen, jij maakt de sommen en je kind schuift er de antwoorden achter.

Rompompom verzorgt ook nog een telboek en een letterboek. Is je kind nieuwsgierig naar letters of cijfers dan kan je wat je op school geleerd hebt al invullen en laten zien aan je ouders wat je geleerd hebt op school. Je kan ook gezellig kleuren, knippen en plakken met Pompom.

Met de spellen letterkwartet en lettermemo leer je spelenderwijs. Zoek dezelfde woorden met dezelfde letter. Wat klinkt hetzelfde als Aap? Welk woord heeft nog meer de letters AA? Wie als eerste vier kaarten verzameld heeft, heeft kwartet en wie verzamelt de meeste memokaartjes. Die is de winnaar. Je kunt trots zijn op de dingen die je op school hebt geleerd om die in het spel te gebruiken.

Wat is Rompompom?

Rompompom is de meest gebruikte schoolmethode voor kinderen in de klas. Het vrolijke figuurtje spreekt kinderen aan om alles te leren over o.a. lezen, rekenen en schrijven.

Voor welke leeftijden is Rompompom?

Rompompom is voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar. Voor kinderen van 3 jaar zal het de eerste kennismaking zijn met het schrijven van woorden en rekenen. Voor kinderen van ongeveer 5 tot en met 7 jaar biedt het een mooie ondersteuning bij wat ze op school leren.

Waarom is Rompompom goed voor de ontwikkeling van mijn kind?

Rompompom laat kinderen op een leuke en spelenderwijze manier kennis maken met o.a. rekenen, lezen en schrijven. Buiten dat leren kinderen ook nog is emotionele vaardigheden van Rompompom.

Welke Rompompom producten kan ik kopen bij Educatief speelgoed?

Educatief speelgoed heeft producten uit het gehele assortiment van Rompompom te koop. Van rekenen tot lezen en schrijven, je vindt het allemaal bij Educatief speelgoed!

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.