Rompompom

Filter producten

Het is de meest gebruikte schoolmethode voor kleuters in Nederland.

Rompompom sluit 100% aan bij school

Pompom neemt je kind mee langs leerzame en leuke verhaaltjes en opdrachten met cijfers, letters, puzzeltjes en kleuren. De pop spreekt kinderen enorm aan en bij de afbeeldingen van de spellen en boekjes zien we elke keer de afbeelding van de pop terugkomen.

Pompom is bekend van Schatkist

Het is een geinig mannetje. Erg herkenbaar voor kinderen en dit mannetje komt ook op alle artikelen van Rompompom steeds terug. Helaas is de pop Pompom zelf niet meer leverbaar.

Met de magnetische letterdoos kan je kind zelf woorden vormen, elke keer weer andere combinaties zodat er weer nieuwe woorden ontstaan en de woordenschat steeds groter wordt. Met de magnetische rekendoos kan je kind zelf sommen maken of getallen in een rijtje plaatsen. Leuk om samen te doen, jij maakt de sommen en je kind schuift er de antwoorden achter.

Rompompom verzorgt ook nog een telboek en een letterboek. Is je kind nieuwsgierig naar letters of cijfers dan kan je wat je op school geleerd hebt al invullen en laten zien aan je ouders wat je geleerd hebt op school. Je kan ook gezellig kleuren, knippen en plakken met Pompom.

Met de spellen letterkwartet en lettermemo leer je spelenderwijs. Zoek dezelfde woorden met dezelfde letter. Wat klinkt hetzelfde als Aap? Welk woord heeft nog meer de letters AA? Wie als eerste vier kaarten verzameld heeft, heeft kwartet en wie verzamelt de meeste memokaartjes. Die is de winnaar. Je kunt trots zijn op de dingen die je op school hebt geleerd om die in het spel te gebruiken.

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief Speelgoed, zoals:

BuitenSpeel, Buki, Deltas, Happy Cube, Janod, Loco, Maan Roos Vis, Mees Kees, PlayMais, Plus-Plus, Prime 3D, Spektro, Tangle, Twiddle, Woezel en Pip.