Buki

Filter producten

Experimentdozen van Buki.

Kinderen ontdekken de wetenschap op een nieuwe manier. Elke doos bevat vele accessoires waardoor zij allerlei wetenschappelijke experimenten kunnen uitvoeren en maken. Het monteren van een elektrisch circuit, scheikundige experimenten, voertuigen op zonne-energie, luchtdruk en waterdruk, planten en insecten ontdekken, met een microscoop dingen ontdekken, proeven doen en ervaren. Kortom heel veel wetenschap ontdekken.

Verschillende thema's en het universum zijn goed verkend om de kinderen de fascinerende wereld om hen heen te laten ontdekken! Zelf je eigen zeep, yoghurt, kaas en roomijs maken? Nu kan het met de Buki Scheikunde Experimenten set.

Ook kun je zelf figuren maken uit gelatine, kristallen laten groeien en verschillende andere interessante experimenten uitvoeren. De 75 en 150 activiteiten van Super Scheikunde laten je proeven van alle bijzonderheden die je elke dag om je heen hebt! Of graaf dinosaurussen op uit een blok en zet ze zelf in elkaar.

Ook kun je je eigen voertuigen bouwen door zonne-energie, luchtdruk en waterdruk. 
Zet de zonne-energie, lucht of water om in elektriciteit voor het aandrijven van de elektrische motor of voor het herladen van een oplaadbare batterij. Maak kennis met duurzame Energie. Maak zelf elektriciteit met 4 verschillende uitvoeringen.

Met de microscoop doe je wonderbaarlijke ontdekkingen, verzamel zelf objecten zoals een boomblad, een insectenvleugel enz. je kan van alles observeren.
Leer goochelen met de goocheldoos, duidelijke handleiding inbegrepen met kaarten om 20 trucs uit te voeren.

Met de verrekijker ontdek je de dieren en de natuur om je heen. Hij vergroot tot 8 keer, je komt ogen tekort.
Met de experimentdoos van het menselijk lichaam ontdek je hoe organen functioneren en test je 5 zintuigen met 12 verrassende experimenten. Wat zijn de 5 zintuigen en waar zijn ze voor? Geur en smaak, zijn ze aanvullend ? Hoe werkt het hart en de longen? Hoe verteert ons lichaam het voedsel wat we eten? Wat is het brein? Wat is DNA?

De buki experimentdozen zijn zeer leerzaam, uitdagend, leuk, stoer om te doen!

Bekijk ook eens de andere speelgoed merken Educatief-Speelgoed, zoals 4MAlexBuitenSpeelBuki, CrayolaDeltas, DolceDolfje WeerwolfjeEin O Science, GezinnigHappy, Laser Pegs, Kidsme, LocoMaan Roos VisMinilandModarriNoordhoffPlay MaisPlus-PlusRed RoolboxRomPompomScalaScratch, SpektroTangleTwiddleUniversity GamesVerry MappyWoezel en PipZooBooKoo.